” Comelnya pipi merah-merah macam pakai blusher.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Anak Bella Astilah, Ara Adreaana Tersenyum Manis Pandang Kamera Raih Perhatian Peminat. Amboi Pandai Betul Lentok-Lentok Kepala Tengok Kemera Yer, Comel Sungguh !!

Sebut sahaja nama Ara Adreanna, pasti ramai mengetahui si cilik ini merupakan seorang anak kepada pasangan selebriti Bella Astillah dan Aliff Aziz. Ara masih kecil namun dirinya sudah mempunyai peminat yang suka mengikuti perkembangannya.

Meninjau ke akaun Instagram Ara, satu gambar dirinya yang mengenakan baju biru lembut telah dimuatnaik. Ara kelihatan melentokkan kepalanya dipangkuan ayahnya, Aliff Aziz sambil tersenyum manis dalam gambar itu.

Wajah Ara yang putih mulus dan matanya yang bulat itu membuatkan peminat ger4m melihat mukanya yang comel. Kapsyen di Instagram Ara menyatakan Ara tengah happy kerana sudah kekenyangan selepas makan malam.

Ara kini nampaknya sudah membesar dengan sihat dan bertambah manis mewarisi kecantikan ibunya, Bella Astillah. Bukan pipi m0ntelnya sahaja berjaya menarik tumpuan ramai, tetapi Ara kelihatan pandai berinteraksi melihat kamera sambil tersenyum comel.

Jom ikuti perkongsian gambar di bawah :

Setiap perkongsian gambar Ara dan videonya sentiasa menerima pujian comel daripada peminat. Ramai yang suka melihat kecomelan Ara dan posting ini mendapat pelbagai respon positif. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Comellnyaa sayanggg.. Sayang sayang Umi & Tok Ayah ni.. comelnya pipi merah2 mcm pakai blusher.. “

” Comel.. alohhh comel molekk gerey wehh.. comelll sangat.. comelnyerr.. Comel Ya Allah.. MashaAllah comel.. “

” Soo cuteee.. Cumilll.. Comel nyaa ger4mm.. Comellnyaa ara.. ger4mm comel sgt.. Dah kenyang tengok ara.. “

” Comel nya ara.. Sht sll sayang.. Daddy’s girl sangat Ara ni.. Comel nye.. Her eyes.. Sudah ara Manis nya dia senyum.. “

” Cute miut semoga murah rezeki.. comelnya.. MasyaAllah.. Comelnya lahaii.. moga terkenan.. MasyaAllagh comelnnya.. “

Jika mengikuti perkembangan Instagram Ara, banyak post gambar dan video kisah-kisah comel Ara telah dikongsikan untuk tatapan peminat. Posting Ara selalu mendapat tempat di hati peminatnya sendiri terutama dalam kalangan ibu-ibu.

Ara Adreanna satu nama yang cukup indah dan comel seperti empunya badan, semakin membesar dengan sihat dan selalu mempamerkan keletah comelnya. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Ara sentiasa membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah buat kebanggaan ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG araadreanna, bellaastillah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan.