” So good hearted, susah nak dapat spesis gini. Untung suami.. ” – Netizen

Video Gelag4t Marsha Milan Melayan Keren4h Anak Saudaranya Menyanyi Buat Ramai Terhibur. Part Marsha G0yang-G0yang Dengan Hasnia Tu Memang Semp0i. Alahaiii Untung Sangat Dapat Ibu Saudara Macam Ni. Sporting Sungguh !!  

Marsha nama yang mula dikenali setelah meraih tempat keempat dalam Akademi Fantasia ke- 3. Selain bergelar seorang penyanyi, Marsha juga mengembangkan bakatnya menerusi bidang lakonan dan pengacaraan. Namun, mesti ada yang tidak menyangka bahawa Marsha juga memiliki bakat melawak.

Marsha juga telah memel0k agama islam dan telah mendirikan rumah tangga bersama seorang usahawan Mohamed Shaiful Nizam Mohamed Ismail yang berasal dari Pulau Pinang pada 2015.  Pasangan ini sebenarnya telah mengenali sejak 10 tahun lalu sebelum mengambil keputusan untuk mendirikan rumah tangga.

Meskipun usia perkahwinan sudah memasuki 5 tahun, Marsha dan suami belum lagi dikurniakan zuriat. Walaupun belum mempunyai cahaya mata, pasangan ini dilihat sentiasa berfikiran positif dan bahagia. Selain aktif dalam bidang lakonan, Marsha juga sibuk dengan menguruskan perniagaan pakaian jenamanya sendiri.

Menerusi perkongsian di akaun Instagram, Marsha telah berkongsi satu video yang memaparkan dia bersama ibu saudara suaminya Hasnia dan anak saudara sedang berada di ruang dapur, Marsha telah menyuruh anak saudaranya itu menyanyikan lagu. Malah gelag4t Marsah melayan keren4h anak saudaranya itu begitu menghiburkan.

Jom tonton video yang dikongsikan oleh Marsha di bawah  ini :

Hasil perkongsian video itu, rata-rata netizen dan peminatnya merasa terhibur. Antara komen-komen tersebut adalah :

” So good hearted  susah nak dapat spesis gini. Untung suami.. “

” Airliur mnyemb0r kt muka.. “

” Cuci muka dengan tempi4s.. “

” Gigih kiki… Go dance hasnia g0yang2… “

 ” So cute u all..  Kena tempi4s ka tu mandak.. “

” Comelllnyeee! Lagu ape tu sis.. “

” Aunty pun nak ikut menari lah dengar lagu dia!  “

Kelakar lah, hahaha. Sporting jer Marsha ikut g0yang bila anak saudaranya menyanyi. Siap suruh Hasnia pun g0yang.. Tiga-tiga comel tau dengan gaya masing-masing. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mengharapkan semoga Marsha sentiasa bahagia bersama insan-insan tercinta.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Marsha Milan

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..