” Lawak laa, tak boleh cover wei. Kesian je pasr4h betul tu.. ” – Netizen

Video Ummi Nazeera Memot0ng Rambut Suaminya, Dr Izzar Mencuit Hati Netizen. Hanc0r Terus Fesyen Rambut Macam Ni. Redha Je Dr Izzar !!

Bintang utama drama Pat4hnya Sebelah Sayap, Ummi Nazeera antara nama pelakon wanita yang popular di kalangan peminat. Sudahpun bergelar isteri kepada Dr Mohd Izzar Anwari, kehidupan Ummi semakin ceria dengan kurniaan seorang cahayamata bernama Ayra Aneesah.

Ummi yang bersikap ceria dan gembira selalu ini sering mencur1 perhatian peminat. Ada sahaja gelagatnya yang ingin mengus1k suaminya itu. Dr Izzar juga nampak sungguh penyayang dan ketua keluarga yang amat bertanggungjawab. Saling melengkapi antara satu sama lain, keserasian antara mereka buat ramai gembira.

Disebabkan PKP masih lagi berlangsung di seluruh Malaysia dan semua kedai gunt1ng masih belum beroperasi, maka terj4dilah kisah Ummi menjadi tukang gunting. Dengan penuh keyakinan Ummi mencuba yang terbaik namun lain jadinya.

Menerusi akaun Instagram, Ummi Nazeera telah berkongsikan satu video yang menunjukkan aks1 beliau memot0ng rambut suaminya itu. Yang melucukan apabila Ummi tersil4p pot0ng dan terjadi b0tak pada sebahagian rambut Dr Izzar. Comel je tengok re4ksi Ummi dan Dr Izzar.

J0m tonton video di bawah :

Gelagat Ummi ini buat ramai terhibur. Antara komen-komen mereka :

” Muka dah buat sal4h tuuuuuuu hahahahahha.. “

” Nasib Dr coool jeeee walaupun dalam hati tuuu mesti nak nang1s rambut terb0tak.. “

” Lawak laaaa, tapi husband tu muka tenang je dari awal erh, pasr4h betul tu.. “

” Hahahahahha. Tak boleh cover wei! Hahaha.. “

” Maaf tergelak. Kesi4n je dah terb0tak sikit.. “

” Terlaj4k perahu boleh diundur, terlaj4k sod0k geraklu paperoger.. “

Alahai dah jadi fesyen baru pulak gayanya hasil Ummi pot0ng rambut ni. Tengok muka pasr4h Dr. Izzar buat peminat turut sama tersenyum. Pasangan yang selalu ceria dengan cara mereka tersendiri. Apa pun, kami di Berita Kopak berharap supaya Ummi dan Izzar sentiasa gembira dan bahagia bersama puteri tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG ummi nazeera

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..