” So cute Alisa jeal0us sampai angkat kaki tak nak kal4h dengan mummy.. ” – Netizen

Hairul Azreen Kongsi Video Bersama Keluarganya, Hanis Zalikha dan Alisa Aisyah Raih Perhatian Peminat. Part Alisa Hulur Kaki Nak Cur1 Perhatian Daddy Tu Comel Sangat Tengok !!

Keluarga Hairul Azreen dan Hanis Zalikha sentiasa mendapat perhatian ramai. Jika dahulu anak sulungnya, Yusuf Iskandar sering kali menghiburkan peminat dengan telatah comel kini giliran adiknya Alisa sering dilihat mewarisi sifat comel daripada abangnya.

Terbaru, meninjau di ruangan Instagram Hairul Azreen satu perkongsian video telah dimuatnaik yang memaparkan mereka bersama keluarga di sebuah restaurant. Kelihatan Hairul sedang menolong isteri tercinta mengikatkan tali kasut. So sweet sangat pasangan dua sejoli ini.

Apa yang menarik perhatian, perlakuan sp0ntan Alisa yang secara menghulurkan kakinya minta diik4tkan tali kasut itu sangat comel. Alahai Alisa pandai sangat fikir alternatif nak tarik perhatian daddy. Terhibur sangat tengok dengan mummy dia pun jeal0us.

Perempuan dengan cembvru berp1sah tiada. Jika dilihat Alisa betul-betul daddy’s girl. Ada sahaja keletahnya ketika bersama daddy. Hab1slah mummy Alisa nanti, semakin besar semakin banyak la akal bud4k pandai ini. Ada sahaja perang4i comel Alisa yang menghiburkan.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Perkongsian video Hairul ini telah mendapat banyak tanda suka. Ramai yang terhibur dengan keletah Alisa. Tengok ulang-ulang video ini pun tak b0san. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Kuat jeIes si kecik ni comel jek.. hahaha.. Meng4danya dia.. sampai angkat kaki tanak kal4h dengan mommy.. Alaaa comeinya.. Anak2 ni dia tgok dan ikut perbuatan mak ayah dia.. Moga jadi Anak solehah alisa.. “

“ Dia mcm fikir dulu mcm mane erk nk tarik perhatian daddy so clever laaa Alisa ni.. Cute je.. eeee ger4mmnyee.. Gat4i nak jugak.. die jeal0us ke hihih bdk tiutt ni.. Alisa jeIes lerr tu.. Hehehe.. “

“ Awww comel je bagi kaki tu hahaha.. Comey ngat tuuu.. haha bebaik hairul nnt org kata tak0t b1ni.. My husband pernah tlg bukakan kasut time nk masuk rmh kenduri kne sound kita suami jgn tak0t b1ni.. “

“ Is la alisa ni comel sangat.. ngada2 dia tu.. Alisa jeal0us.. Ad0h comelll.. jeIes lah dia tu.. hahahaha.. Kuat jel3s.. comel nau Macam hairul.. ahhaha kiyott.. Nakkk jugak.. eee gey4mm.. “

“ Comelnyaa.. Hahahahha dia pun nak jugakk.. ai alisa nak attentionn daddy’s girl betul.. laaa so cute Alisa jeal0us.. Aloolo jael0us comel jeee.. JeIes kuat eaa haha nak4l.. Kelakar laaa si comel bijak niii.. “

“ I sense jeal0usy.. jel3s kuat hahaha kyott.. Asal comel sgt alias.. Sanggup tu cabut balik tali kasut.. Kemain si tadaaaa ni.. jel3s dgn mommy lah tu kan.. Alahaiii dia jel0us hahahha “

“ Comel dia nk jgk  tanak kal4h dgn mommy hahahah.. he man that could tre4t their woman like a queen.. pray for it.. Ni memang anak daddy betul.. H4bislah mummy dia lepas ni bila makin besar makin banyak akai dia.. “

Adore sangat dengan keluarga Hairul dan Hanis. Pandai memainkan peranan masing-masing dan menghargai antara satu sama lain. Cara layanan Hairul terhadap isterinya juga sangat patut dicontohi. Semoga Hairul dan Hanis sekeluarga sentiasa berbahagia dunia dan akhirat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG  hairulazreen, haniszalikha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..