” Memang cantik pelamin adik, tak serab0t. Lain dari yang lain.. ” – Netizen

Ayda Jebat Kongsi Cerita Di Sebalik Pelamin Akad Nikahnya Kelmarin. Lain Yang Dirancang, Lain Yang Jadi Rupanya Namun Tetap Grand. Memang Cantik Pelaminnya !!

Sudah 3 hari Ayda Jebat dan Nabil Mahir sah disatukan sebagai suami isteri. Peminat setia Ayda khasnya masih ramai yang belum move on dengan majlis artis kesayangan mereka ini. Banyak yang menarik berkenaan majlis Ayda, antaranya solekan oleh Dato’ Alha Alfa dan juga pelamin singgahsana mereka.

Meninjau akaun Instagram Ayda, telah dikongsikan beberapa keping gambar Ayda dan Nabil bergambar di atas pelamin mereka itu. Memandangkan semalam Ayda membuka ruangan untuk peminat bertanyakan segalanya mengenai majlisnya itu, antara yang banyak ditanya adalah berkenaan pelamin.

Bercerita pada asalnya, mereka sudahpun menempah dan memilih design majlis di tempat lain namun kerana pendem1k sekarang, majlis terus ditukar ke hall masjid sahaja. Walaupun saat akh1r pertukaran dibuat, namun hasilnya memang wow. Bertemakan bungaan putih dan tanpa hiasan yang merim4skan, pelamin Ayda tetap gemp4k.

Simple namun ada keistimewaan pada rekaan pelamin ini, Ayda juga mengatakan walaupun majlis tidak gah namun apabila dikelilingi insan tersayang, itu yang paling bermakna. Idea yang bagus dan berjaya membuatkan seri pengantin baru ini semakin menyerlah di pelaminan.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Memang nampak cantik pelamin Ayda semasa majlis akad nikahnya itu. Simple dan tidak terlalu ber4t dengan hiasan membuatkan ia nampak indah. Antara komen-komen peminat :

” Memang cantik pelamin adik.. tak serab0t, so mata senang terp4ku pada pengantin takde g4ngguan.. “

” Love sgt pelamin ni, So pretty. Simple, cantik, menarik betul tu adik. Tak pay4h nak membazir sangat. Congratulations Ayda and husband.. “

” Love white tooo. Cantik berseri, suci jee. So cantiklah walaupun dh biasa make up tp nampak seri kali nie.. “

” Alhmdulillah Aaminn susunan Allah itu pasti yg terbaik utk kita umat nya dik. Memang sangat cantik pelamin, Comel berseri-seri sangat.. “

” Yes pelamin cantik betul. Its a fresh flower, patutlah cantik sangat. Awakpun cantik.. Semua lah cantik.. “

” Cantik dah tu pelamin, simple. Untuk akad nikah tak perlu kerawang-kerawang, rambu-rambu haha. Simple cukup dah nice. Colour putih sesuai.. “

” Adik Ayda cantik, pelamin pun cantik. Cantiknya pelamin dia, Alhamdulillah semua berjalan lancar. Congratulations.. “

” Cantik la pelamin nikah ni, lain dari yang lain. Suka sangat, Tahniah u gais, semoga berbahagia selalu.. “

Kata orang, kita merancang namun Allah jua yang menentukan. Ada hikmahnya setiap apa yang terjadi dan hasilnya majlis Ayda berjalan dengan lancar dan semuanya sempurna. Betul kata Ayda, less is more dan bolehlah bakal pengantin menjadikan pelamin Ayda idea untuk majlis nanti. Selamat berbahagia Ayda dan Nabil, misi 13 dimulakan, good luck !

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ayda Jebat

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..