” So cantik dan eksklusif lah rumah Emma dan hubby.. ” – Netizen

Video Sebelum Dan Selepas Dekorasi Rumah Emma Maembong Yang Nampak Begitu Mewah. Wah Memang Cantik Sungguh, Bukan Biasher Biasher Ni !!

Memiliki rumah yang cantik merupakan keinginan semua orang. Rumah seperti ini boleh dimiliki jika dihias dengan baik termasuk dengan mengaplikasikan pelbagai dekorasi yang menarik. Tanpa dekorasi, rumah akan dilihat seperti kosong dan hambar.

Inilah yang dikongsikan oleh selebriti Emma Maembong di akaun Instagramnya iaitu dekorasi rumah barunya. Emma telah memuatnaik video yang memaparkan sebelum rumahnya dihias dan selepas rumahnya dihias secara keseluruhannya.

Hasil dekorasi rumah Emma telah memuk4u pandangan ramai netizen kerana ia dilihat begitu cantik dan turut mempunyai elemen kemewahan walaupun nampak ringkas. Video penuh dekorasi rumahnya itu telah dimuatnaik di akaun Youtube Emma.

Dekorasi dinding yang digunakan Emma telah menambahkan seri untuk setiap ruangan di rumahnya itu. Bertuahnya Emma kerana berjaya memiliki rumah idaman dan ini sememangnya merupakan rezeki anak. Pastinya akan rasa macam tak mahu keluar rumah apabila melihat rumah secantik ini.

Jom tonton video di bawah :

Kebanyakan netizen memuji hasil hiasan dalaman yang begitu cantik. Ramai yang merasakan Emma seorang yang sangat bertuah. Antara komen-komen yang diberikan netizen :

Cantik sangat… nampak luas.. suka macam ni… Saya suka macam ni simple.. cantik sangat dekoration rumah Emma ni.. macam tak mahu keluar umah.. “

” Asalamualaikum wah rumah baru beli ke tu , Cantik sangat rumah emma, tahniah. Wahh, cantik sangat ni . comelnya kitchen.. Wow so amazing. cantik sangat.. “

” Suka sangat emma punya thoughts about wainscoting. Ramai yg beranggapan wainscoting ni mahal and tak berpatutan but actually its worth it bcoz tak perlu beli accessories extra.. “

” Nampak Kegembiraan kebahagiaan Emma ketika ini. Ya Allah kau kurniakan lah kesihatan yang baik kepada Emma dan suaminya, panjangkan jodoh nya hingga ke jannah dan melahirkan baby yang sihat dan selamat aminnn.. “

” So cantek n exclusive lh umh Emma n Hubby.. Alhamdulillah rezeki baby emma dapat rumah baru.. moga nanti emma bersalin dengan mudah.. “

” Tahniah rezeki ank. Semoga emma selamat melahirkan baby nanti. Nanti dah ada anak kecil kena jaga dinding tu.. Cantik sangat2. Love it..  “

” Cantik hasilnya. Alhamdulillah. New environment for new baby. Bertuah, rezeki anak. Tahniah… Semoga rezeki terus murah n Barokah.. Aamiin.. “

Pastinya seronok apabila melihat hiasan dalaman rumah yang begitu indah sekali. Semoga Emma dan suami dipermudahkan segala urusan dan pastinya tidak sabar menanti kelahiran si kecil yang akan menambahkan lagi suasana ceria di dalam rumah.

Tonton video penuh di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG dan Youtube Emma Maembong

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..