Connect with us

Artis / Selebriti

” Siap bulatkan mata nak bagi sama macam PSL.. ” – Netizen

Video Andi Arsyil Menyakat Puteri Sarah Liyana Ketika Live Buat Ramai Terhibur. Masuk Air Juga Andi Ni Rupanya. Habis Semua Andi Tiru Gaya Dan Percakapan Sarah. Penat Sarah Suruh Andi Berhenti, Haha !!

Meninjau ke satu akaun TikTok, perkongsian sedikit sedutan video live Puteri Sarah Liyana dan Andi Arsyil telah membuatkan ramai terhibur. Video yang berdurasi lebih 1 minit ini memaparkan Andi menyakat Sarah dengan mengikut percakapan dan gaya Sarah.

Andi mengikut komen-komen yang dibaca oleh Sarah dalam sesi live tersebut. Hal ini membuatkan Sarah tidak selesa dan meminta Andi untuk berhenti mengikut percakapannya. Apabila Sarah tidak bercakap, gaya Sarah pula ditiru oleh Andi.

Klik gambar untuk info..

Walaupun diminta untuk berhenti, Andi tetap menyakat Sarah. Hal ini membuatkan ramai yang menonton live tersebut turut terhibur dan tidak kering gusi. Nampak sangat serasi Andi dan Sarah apabila bergabung bersama apabila membuat live.

Perkongsian ini telah menerima lebih 1 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Setiap kali Sarah dan Andi membuat sesi live pasti ada sahaja perkara yang menghiburkan sama ada Andi mengusik Sarah atau sebaliknya.

Jom tonton video di bawah :

( Sila tunggu sebentar jika video lambat keluar )

@syaz_aa

mmg aa suka sakat psl..#puterisarahfans #putrisarahliyana #andiarsyil #tiktokmalaysian #tiktokindonasia #fyplaa

♬ Takkan Terganti – Kangen Band

Di ruangan komen, ramai netizen menyatakan rasa terhibur melihat gelagat mereka berdua. Antara komen-komen yang diberikan :

” Kuat tol AA menyakat sarah adoiiii dua ketul ni sweet betul.. dulu2 masa sekolah suka main mcmni..ikut ayat2 masa brckp… ha3.. “

” Siap bulatkan mata nk bagi sama mcm psl.. truk btul AAni. nk kna tidur dah tak sanggup ketawa lagi dah sakit perut. tukar jadi watak asal. SAKIT PERUT.. “

” Ooiii kejung pp aku gelak haih.. memang AA buat orng ketawa.. .jgn la ikot… adoiii.. korg ni kelaka la.. gerak mulut, muke, mata pun dia ikut jgk.. “

” Astgha ingat aku zaman2 skolah sllu mcm ni.. kejang pipi aku ketawa.. aduh sakit perut sebab ketawa.. aiyaaa cute btul knp sy yg rsa happy ni.. “

” Memang keras perut ketawa tengok vtt depa.. adoi AA comel perangai nye ….penghibur sarah nie…. Sarah dh puas menangis.. Allah BG dia happy semula… kesian Sarah.. “

” Adoiii cepat lah kau org bersatu.. AA latah rupanya.. kelakar lah dorang mLam ni.. Memang serasi dua orang ni.. subhanallah sweet couple 2023.. “

” Vibe drama korea… AA hero yg suka happykan gf dia depan orang ramai. Dan pasti org2 yg cmburu psl bahagia.sakit hati.. sebiji scene drama korea.. “

Klik gambar untuk info..

Nampaknya kedua-duanya gemar menyakat antara satu sama lain. Sememangnya tidak bosan apabila menonton live mereka berdua. Boleh menyebabkan peminat mereka sentiasa ternanti-nantikan sesi live Puteri Sarah Liyana dan Andi Arsyil.

Silakan SHARE..

Sumber :  TikTok Syaz_aa

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT