” Sherry ni kalau kami jumpa dulu, kami p1cit-p1cit.. ” – Rita Rudaini

Muatnaik Gambar Lama Sewaktu Kecil, Perkongsian Sherry Alhadad Raih Perhatian Peminat. Manisnya Senyuman Sherry. Dari Kecil Sampai Besar Tetap Comel !!

Pengacara sensasi Sherry Alhadad sudah semestinya dikenali ramai peminat di luar sana. Mendengar sahaja celotehnya sewaktu mengacara sudah cukup membuatkan peminat ketawa sehingga tidak kering gusi. Jadi tidak hairanlah wajah Sherry sering muncul dalam kebanyakan program tempatan.

Melalui akaun Instagram miliknya, Sherry ada berkongsi satu gambar ketika dirinya semasa kecil. Dalam gambar tersebut,  Sherry duduk di atas kerusi dengan memakai baju berwarna putih sambil tersenyum manis ketika gambar tersebut diambil.

Di ruangan kapsyen, Sherry memaklumkan gambar tersebut diambil ketika Sherry sekolah rendah dan pada waktu itu dia bersekolah di Sekolah Gombak Dua. Ada beberapa peminat memberikan komen yang mereka juga dari sekolah yang sama dan ada antara mereka mengenali Sherry di sekolah.

Apa yang menarik perhatian adalah gaya Sherry di dalam gambar tersebut. Pandai Sherry p0sing sambil kepala dilent0kkan ke tepi. Wajahnya yang tidak banyak berubah dari kecil juga meraih perhatian ramai peminat. Tetap nampak comel dari dahulu sehingga kini.

Jom ikuti perkongsian di bawah :

Perkongsian wajah Sherry semasa kecil ini mendapat banyak tanda suka dari rakan artis dan peminat. Rata-rata memuji wajah Sherry yang comel. Antara komen-komen mereka adalah :

” Sherry_alhadad ni klau kami jumpa dulu kami bul1 p1cit2 g1git tgn tu..” – Rita Rudaini

” Dri kecik mmg seket0l muke ye.. takde ubah langsung… alaa tomey nyer, Heyyy comel g1lerr.. “

” Mcm saya masa kecik, hihi cutt1ng rambut pun sama, Awes0me la, Comel sherry, Pipi tu… Pipi.. comelnya shery.. “

” Shoo cute, Comey… now.. more beauty, Manjenye alahai, Muka sama sampai sekarang ni, Dari kecik smpai besar comel.. “

” Allahuakhbar.. comeyy sherry… kalau jumpa dulu masa sherry kecil dah kena cub1t p1pi tu.. ger4mm.. “

” Comelnya sherry.. muka kecik smpi skung maintain je tkde perubahan, sama jer muka smpai skrg still kiut.. “

” Standard 2 or 3 kot. Cute little sherry, u have not change at all.. always cute, Comel serryalhadad masa kecil.. “

” Kita bekas pelajar gombak dua.. Alahai comelnya sis, kenapa muka comel tak berubah, Ala la.. Comeinya dia.. ”

Sudah semestinya Sherry menyimpan banyak gambar kenangan sewaktu kecil-kecil dahulu. Bolehlah nanti ditunjukkan pada anak cucu. Diharapkan semoga Sherry diberi kesihatan yang baik dan berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sherry Alhadad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..