Connect with us

Artis / Selebriti

” Semua tak tahu termasuk my family, so yea sebab tu semua terkej0t.. ” – Emma Maembong

Emma Maembong Kongsi Gambar-Gambar Ketika Majlis Baby Gender Reveal Dan Baby Shower. Wah Memang Betul-Betul Surpr1se Lah Kali Ni. Emma Pun Tak Tahu Jantina Anak Sebelum Tu. Ramai Yang Silap Teka Rupanya, Hehe !!

Semalam telah berlangsungnya majlis baby gender reveal dan baby shower Emma Maembong. Kehamilan keduanya ini sangat berbeza dengan kehamilan pertama dahulu dan lebih istimewa Emma sendiri tidak tahu jantina bayi dalam kandungannya ini.

Menerusi akaun Instagram Emma Maembong, telah dimuatnaik gambar-gambar menarik sepanjang majlis semalam. Emma turut bercerita di ruangan kapsyennya yang setiap kali check up baby, Emma mengelak dan menahan matanya daripada melihat skrin.

Emma juga berpesan kepada doktor supaya tidak diberitahu jantina bayi dalam kandungannya itu. Dek kerana tidak tahu lelaki ataupun perempuan, barang bayi pun tidak dibeli kerana menunggu sehingga kandungannya mencecah 8 bulan.

Akhirnya terjawab Emma bakal menimang seorang lagi bayi lelaki dan ini paling menggembirakan Shazli kerana impiannya untuk ada 4 orang anak lelaki. Ramai juga yang ters1lap percaturan semalam dan vote untuk baby girl kerana melihat kepada bentuk perut Emma.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Perkongsian oleh Emma ini telahpun meraih hampir 30 ribu tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Tak tentu jugak, kadang-kadang doktor pun boleh ters1lap reveal hehe. kita confident girl sb sama perut msa prgnant girl… alaaa… xleh percaya jgk tgk perut.. “

” Si chacha tu tak serik kena g1g1t ke .. lps ni kena g1g1t berjemaah haha.. I vote boy apa dari first. Yelaaa mima.. “

” Terbaik chacha_maembong vote baby boy. tapi memang win ambik video tu ahahahaha.. Comel sangat semua.. “

” Betul dah teka boy hari tu bila tengok perut.. Sbb saya ada 4 anak boy.. Yg sulung dh 16thn..yg bongsu Darjah 1..lega sgt semua dh masuk sek.. Snang sgt klu gender sama.. Baju2 pun boleh pakai dr abang2.. “

” Waahh tahniah emma. Mengandung Sharieq dulu masa PKP Emma ada beli newborn package dengan dr.babyoutlet. Kami excited tau gender baby Emma awal. semoga dipermudahkan semuanya.. “

” Arghh sal4h teka jugak, ingatkan girl.. btw congratulations. semoga dipermudahkan proses bersalin nanti.. “

” Tgk perut dh thu boy.. KaLau perut taj4m katenya boy, KLo mengembang prempuan.. ape2 tahniah .. semoga bby sihat.. “

Chacha paling excited kerana tekaannya betul, baby boy. Emma juga turut menerangkan bagaimana hendak membuat event tanpa mengetahui gender baby. Patutlah semua terkej0t, satu family memang tak tahu kecuali event organizer sahaja yang tahu. Semoga baik-baik sahaja dan selamat berjuang untuk melahirkan si kecil nanti Emma.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Emma Maembong, ig Amir Naufal Photography

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT