” Tisha is so sweet, always love her personality.. ” – Netizen

Video Atisha Khan Terima Kej0tan Daripada Ibu, Bapa Dan Staff Di Pejabat Sempena Hari Lahirnya. Semakin Cantik Atisha Sekarang, Comel Je Muka Terkej0t Tu !!

Datin Noor Kartini Noor Mohamed merupakan  seorang usahawan yang dikenali ramai. Sebut sahaja namanya, pasti ramai suka dengan personalitinya sebagai seorang ibu yang penyayang terhadap anak-anaknya. Malah, Datin Kartini sentiasa kelihatan cantik, menawan dan awet muda.

Terbaru, satu video kej0tan hari lahir untuk Athisha Khan, salah seorang anak perempuannya telah dimuatnaik di Instagram Datin Kartini. Sambutan ulang tahun kelahiran buat Athisha itu kelihatan meriah diraikan oleh Datin, suami dan rakan-rakan pejabat.

Kej0tan bermula apabila Athisha selesai sahaja menut0p pintu keluar dari sebuah bilik. Jelas kelihatan reaks1 muka Athisha nampak happy serta terharu melihat segala persiapan ini untuknya. Pastinya Athisha tidak menyangka orang sekelilingnya membuat birthday surprise pada hari tersebut.

Atisha kelihatan begitu gembira dan tersenyum manis di saat ibu bapanya menc1um dan memel0knya. Pastinya Athisha menghargai dan tidak akan lupakan momen manis seperti ini lebih-lebih lagi diraikan bersama keluarga dan insan yang tersayang.

Jom tonton video di bawah :

Bertambah sweet apabila Datin Kartini mendoakan kebaikan dan mengucapkan I love you kepada Athisha dalam video itu.  Bukan itu sahaja, peminat mengucapkan selamat hari lahir buat Athisha di ruangan komen. Antara komen-komen peminat :

“ Meriah.. so happy.. Happy birthday athisha.. Tisha cute girl.. Alaa knp lofa tk mcm ni jugak.. HB shaa.. Happy Birthday Atisha.. surprise.. ”

“ Happy birthday.. Tisha so sweet.. always love her personality.. Happy birthday.. Doa ibu tiada hijabnya insyaallah kejayaan menanti amin.. ”

“ Assalamualaikum Slmt Hari Lahir Tahniah semuga di berkati ALLAH aamiin.. Happy birthday Atisha Khan.. barakallahfiiumrik.. ”

Hiasan belon dan kek sambutan hari lahir Athisha juga kelihatan menarik. Dekorasinya kelihatan cantik dan tersusun indah dengan belon yang berwarna-warni. Selain itu, jelas terpancar kebahagiaan di wajah Athisha ketika bergambar bersama-sama ibu bapanya pada hari lahirnya itu.

Cantiknya birthday girl ini, secantik ibu dan adik-beradiknya yang lain. Apa pun selamat hari lahir buat Athisha. Semoga terus sukses dalam apa jua yang dilakukan serta menjadi anak yang baik buat ibu bapa. Aminn..

Silakan SHARE..

Sumber: IG noorkartini, athishakhan

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..