” Macam ni lah kena treat anak sebenarnya, puk0l sama rata.. ” – Netizen

Datin Noor Kartini Kongsi Gambar Bersama Anaknya, Atisha Khan. Kata-Kata Datin Kartini Buat Atisha Terharu. So Sweet Lah Datin Kartini, Atisha Pun Makin Cantik Sekarang !!

Doa seorang ibu sangat mustajab dan kata-kata positif ibu buat anaknya sentiasa membawa keberkatan buat mereka. Begitu juga Datin Noor Kartini Noor Mohamed yang sememangnya dikenali ramai dengan imej personalitinya sebagai seorang usahawan, isteri dan ibu yang terkenal dengan sikapnya yang humble dan penyayang.

Meninjau ke akaun Instagram Datin Kartini, satu perkongsian gambar yang memaparkan dirinya bersama anaknya, Atisha Khan sedang duduk di atas kerusi. Mereka kelihatan sama cantik dan menawan tersenyum indah dalam gambar itu. Alahai, manisnya senyuman anak beran4k ini.

Apa yang menarik, kata-kata ucapan Datin Kartini kepada Atisha dengan mendoakan kebaikan serta menyokong segala langkah perjuangan anak perempuannya itu untuk terus maju. Pastinya Datin Kartini sentiasa mendoakan kebaikan buat anak-anaknya agat terus berjaya dalam segala bidang yang diceburi.

Bertambah menarik lagi, Atisha nampaknya terharu dengan ucapan dan iringan doa kebaikan daripada mamanya itu. Doa dan kata-kata positif itu pastinya menguatkan lagi semangat Atisha untuk terus berbakti kepada kedua ibu bapanya. Malah, Datin Kartini sememangnya seorang ibu yang penyayang dan supportive terhadap anak-anaknya.

Jom ikuti perkongsia di bawah :

Posting Datin Kartini mendapat perhatian ramai dan mendapat banyak tanda likes daripada netizen. Ada yang memuji Datin Kartini dan Atisha kelihatan berseri-seri dan mendoakan kesejahteraan buat mereka berdua. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Awww u making me blush mommy.. hahaha.. I love you most Mama.. ” – Atisha Khan

“ Semoga jadi anak yang tak0t kepada Allah SWT.. Aamiin.. Comei.. So sweet Mama.. Allahamdulilah Comeyy Anugerah Allah.. So sweet.. ”

“ Atishaaaa comeiii.. Pretty.. Suka dgn athisha veryyyyyyy optimistic.. suka tengok dua beranak macam si love cantik semua.. Wow subhanallaah.. What a beautiful words.. ”

“ Soooo loving this Mak.. from Sarawak with loved.. Baguslah mama ni saye anok srupo jah blako.. kito huk org luar ni tgk bahagio jah raso.. lagunilah kena treat ank sbenarnya, puk0l sama rata ore oyt.. ”

Kata-kata ucapan positif Datin Kartini kepada Atisha pastinya memberi aura positif kepada peminat yang sentiasa mengikuti perkembangannya di laman sosial. Malah, postingnya itu mewakili golongan ibu yang sentiasa memberikan contoh yang baik kepada netizen dalam menjaga hubungan baik antara ibu dan anak.

Pastinya setiap ibu mahukan yang terbaik buat anak-anaknya. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga ikat4n dan hubungan kekeluargaan Datin Kartini dengan Atisha sentiasa diberkati dan terus menyayangi serta bahagia dengan insan tersayang. Aminn..

Silakan SHARE..

Sumber: IG noorkartini                                                   

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..