” Macam anak mat saleh lah Rayyan. Comel betul ni.. ” – Netizen

Elfira Loy Muatnaik Gambar Terbaru Bersama Anak Dan Suaminya. Wajah Comel Muhammad Rayyan Khalaf Cur1 Tumpuan Peminat. Wah Dah Besarlah Rayyan, Makin M0ntel Dan Handsome !!

Muhammad Rayyan Khalaf merupakan cahaya mata sulung pelakon Elfira Loy bersama suaminya, Khairol Faris Anuar. Mesra dipanggil Rayyan, kehadiran Rayyan menjadi penyeri kehidupan Elfira dan suami. Malah Elfira kini lebih memberi tumpuan terhadap keluarga kecilnya.

Meninjau ke akaun Instagram, Elfira memuatnaik gambar terbaru mereka sekeluarga sedang meluangkan masa bersama di Zoo Negara. Rayyan yang sudah berusia 1 tahun nampak semakin comel dan m0ntel dalam dukungan bapanya.

Dalam gambar yang dikongsikan, Rayyan kelihatan begitu comel memakai baju T-shirt yang berwarna oren. Wajahnya yang putih gebu dan kelihatan agak ser1us membuatkan Rayyan kelihatan begitu cute. Alahai ser1us pun comel lah Rayyan.

Seperti yang sedia maklum, kanak-kanak kebiasaannya sangat sukakan dengan dunia haiwan. Jika sebelum ini mereka hanya melihat di kaca TV, buku-buku dan juga video-video, namun sebagai ibu bapa, Elfira dan Faris mengambil inisiatif untuk membawa Rayyan melihat sendiri kehidupan itu depan mata.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN untuk melihat gambar seterusnya.. )

Rata-rata netizen ger4m melihat kecomelan Rayyan yang nampak seperti anak mat saleh. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Besaq dh hensem boy tu. rayyan look anak mat saleh. Handsome boy Rayyan. Youre So big already Rayyannn. rayyan why sho cute.. “

” Beautiful family. comelnya rayyan. Gebu betul rayyan. Rayyan kenapa buat muka ber4k. Alolo baby boy mcm mix je.. omputih+ Chinese.. “

” Handsome boyy Rayyyan. da besar sngat da rayyan..so cutee. Ger4m tgk rayyan comel hensem ,pp lg merah2 .. Awwww cute baby Rayyan.. “

” Lawanyaaa gambar edit pakai preset ke. Wahhhh ada pelangi ke tuuu. Zoo negara right. Eee comelnya dak ni. handsome boy .. “

” Rayyan m0ntelz bamz cikibumz.. ncem boy sangat laaa rayyan khalaf niy. comelnya rayyan. gebu betul. Cute nya rayyan, smkin besar smkin cute nanti besar lg mesti hensem.. “

” Kecik² dh hensem rayyan nii. Rayyan mcm anak omputehhh. Cuby nye dia montel.bagi makan apa momy ni.. Tembam nye rayyan rase nak gigit.. “

Comelnya rayyan. Chubby macam gula gula kapas. macam anak matsaleh la rayyan. Comel betul rayyan nie. segaknya anak lelaki el.. “

Alahai, nampak macam dah besar sangat Rayyan. Makin montel dan b4mb4m sangat. Siapa melihat pasti akan merasa ger4m. Semoga Muhammad Rayyan Khalaf membesar menjadi anak yang soleh, baik dan menjadi anak yang membanggakan kedua orang tua.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elfira Loy

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..