” Segaklah Dato’, kalah kami yang perempuan-perempuan ini.. ” – Netizen

Dato’ Rizalman Ibrahim Kongsi Gambar Sambutan Hari Raya Aidilfitri Bersama Anak-Anaknya, Umar Nail Dan Aali Nail. Amboi Handsomenya Dato’, Lain Rupa. Nampak Muda 20 Tahun !!

Sebut saja nama Dato’ Rizalman Ibrahim, pastinya ramai yang mengenali ikon fesyen ternama tanah air ini. Beliau merupakan pereka fesyen yang disegani di kalangan penggiat industri fesyen tempatan. Sempena 1 Syawal, Rizalman telah berkongsi gambar sambutan Hari Raya Aidilfitri di rumahnya.

Meninjau ke laman Instagram miliknya, telah dikongsikan gambar Rizalman bersama dengan ahli keluarganya. Rizalman dan kedua orang anaknya iaitu Umar Nail dan Aali Nail mengenakan jubah berwarna hitam berserta songkok.

Menurut pengikutnya, pakaian yang dikenakan Rizalman sekeluarga seperti rakyat pada zaman Turki Uthmaniyah dan gaya ilmuan pada zaman dahulu. Walaupun mengenakan jubah berwarna hitam, Rizalman serta anak-anaknya tetap nampak segak dan elegan dengan caranya yang tersendiri.

Bukan sahaja ketiga-tiga anak beran4k ini kelihatan segak, hiasan dalaman rumah tersebut juga memukau mata yang memandang. Dinding rumah diihiasi dengan porselin China berwarna biru dan putih yang memenuhi kebanyakan ruangan.

Jom baca perkongsian di bawah:

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Rata-rata pengikutnya memuji Rizalman dan anak-anaknya yang nampak segak dan bergaya. Selain itu, mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat Rizalman sekeluarga. Antara komen-komen yang dit1nggalkan:

” Mewah sgt gambar ni.. Dh mcm rakyat zaman Turki Uthmaniyah.. Heheh.. Segaknya anak beranak.. Wow next level.. Level kayangan pon k4lah ni haha.. “

” Nice.. Segak la Dato.. Kal4h kami yg perempuan2 nie.. Wah.. Cantik.. Exclusive nya design.. MasyaAllah teringat inilah gaya ilmuan dulu2.. “

” Nice pic.. So elegant.. Hensemnya dato.. Depa dua dah ikut mcm muka dato.. Selamat Hari Raya Aifilfitri Dato Rizalman.. Maaf Zahir & Batin.. “

” Lain nya rupa.. Segak sungguh 3 beranak.. Segak mcm mai dr turkey.. Haih inspirasi. Different class Tok.. Igt Pasha zaman Utsmaniyah.. Selamat Hari Raya Tok.. “

” Td tgk pung pang raya rizalman.. amboiii meghiah sungguh naaa… Part anak² salam raya mtk maaf tu.. Tergel4k kita.. mcm dlm hati budak² tu.. Ad0hhh bapak ni mcm² lah.. “

” Segaknye baju raya….terbaik la.. Todia depa punya ootd Raya.. Letupanss bomm kebabommm betholl.. Smartnya.. Selamat Hari Raya Dato & family.. “

” Omg… Lawanya baju.. Terus nampak lain.. Muda 20 tahun dato.. Lawa baju dato.. Segak ngan tuan dia sekali.. Very the bangsawan Tok.. Selamat Hari Raya Aidilfitri dato & family.. “

Segaknya Rizalman dan anak-anaknya walaupun hanya berjubah hitam. Kami di Berita Kopak ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat Rizalman sekeluarga. Maaf zahir dan batin. Semoga Rizalman terus sukses dalam apa jua bidang yang diceburinya. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rizalman71

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..