Connect with us

Artis / Selebriti

” Sayunya tengok mata Hamzah, berderai air mata ni.. ” – Netizen

Video Reaksi Syed Uthman Hamzah Apabila Melihat Wajah Ayahnya, Arw4h Abam Bocey Di Kaca Televisyen Buat Peminat Tersentuh. Part Tak Berkelip Mata Sambil Sebut ‘Ayah  Saya’ Tu Seb4k Sangat !!

Sekejap sahaja masa berlalu, sudah lebih setahun arw4h Abam Bocey men1nggalkan kita semua. Anak kecilnya bernama Syed Uthman Hamzah juga sudah semakin besar dan wajahnya saling tak tump4h seperti wajah arw4h Abam.

Meninjau akaun Instagram hidayah_abam, telah dikongsikan satu video yang memaparkan reaksi Hamzah apabila menonton drama lakonan ayahnya tu. Ketika wajah Abam dipaparkan di kaca TV, Hidayah bertanya kepada Hamzah siapakah itu.

Hamzah yang sudah boleh menyebut perkataan ayah spontan menyebut  ‘ayah saya’ dalam sebutan pelatnya. Alahai asyik betul Hamzah melihat wajah ayah, sampai tak dialihkan langsung pandangannya tu.

Tentunya anak kecil ini mempunyai rasa rindu pada ayahnya walaupun belum pandai memberitahu. Hanya bantal yang dicetak wajah Abam sahaja selalu menemani Hamzah di samping gambar-gambar dan video kenangan mereka bersama.

Jom tonton video di bawah :

Pandangan mata Hamzah dan mimik mukanya ketika itu membuatkan ramai peminat yang tersentuh hati. Antara komen-komen mereka :

” Renungan mata diaa tu bleh npk btapa rinduu sangat2 kat arw4h. aunty jd seb4k plak. moga besar nanti mjdk ank yg soleh dan plindung kpd ibu kamu ye syg. Aamin.. “

” Tak boleh tahan airmata ni tengok cara Hamzah pandang Abam tu. Allahurabbi sed1h sangat. Semoga Hamzah membesar menjadi anak yang soleh dan sentiasa doakan ayah di sana.. “

” Pandangan Hamzah tu, ya Allah. Anak yang kuat, sebijik ikut muka ayah ni. Pengubat rindu mama dia, sed1h tengok Hamzah ni. Kecil kecil dah tak rasa kasih sayang ayah.. “

” Allahu saya pulak yang bergenang airmata tengok Hamzah ni. Hamzah kenal ayah dia, sebut ayah saya tu je terus berderai airmata ni.. “

” Allah sayunya tngok mata hamzah, saya tak boleh tahan airmata. Lagi lagi dengar Hamzah sebut ayah saya. Semoga Hamzah sentiasa mendoakan ayah dekat sana ye.. “

” Allah nmpk mata die mcm berkaca tgk ayahnya di tv. kuatnya kamu sayang. moga yg ank yg baik ye hamzah.. “

” Allah terharu, rasa seb4k sekejap. tahu dia rindu ayah, cuma tak tahu nk cakap. Nampak dari mata dia tu Stay strong Hidayah dan Hamzah.. “

Sesungguhnya hanya Allah yang tahu segala yang terbaik untuk makhluknya. Semoga Hamzah membesar dengan baik selalu, menjadi anak yang soleh, pintar dalam pelajaran dan sentiasa mendoakan agar arw4h ayah tenang di sana.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hidayah_Abam

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT