” Sar4t mengandung pun cantik je awak.. ” – Netizen

Gambar Terkini Isteri Rizman, Nurida Suraya Yang Kini Sedang Mengandung 6 Bulan Yang Begitu Menawan. Wah, Memang Naik Seri Ibu Mengandung !!

Nurida Suraya merupakan isteri kepada pereka fesyen terkenal di Malaysia, Rizman Nordin. Pasangan ini telah mendirikan rumah tangga pada 13 September tahun lalu dengan majlis yang begitu gemilang di Glasshouse, Seputeh, Kuala Lumpur.

Majlis perkahwinan mereka turut dihadiri beberapa selebriti terkenal tanah air iaitu Dato’ Seri Siti Nurhaliza, Fazura serta suaminya, Fattah Amin. Pasangan ini mengambil keputusan untuk berkahwin selepas setahun mengenali hati budi masing-masing.

Nurida kini sedang berbadan dua dan pasangan ini akan menimang cahaya mata tidak lama lagi. Mereka telah pun mengetahui jantina anak mereka iaitu perempuan. Pastinya Rizman dan Nurida tidak sabar menanti kelahiran cahaya mata sulung mereka ini.

Menerusi akaun Instagram, Nurida berkongsi gambar terbarunya yang kini sedang hamil 6 bulan. Walaupun sedang hamil, Nurida masih mampu mengekalkan kecantikannya malah makin berseri-seri. Seri ibu mengandung lah katakan.

Rata-rata netizen memuji kecantikan Nurida walaupun sedang mengandung. Antara komen-komen mereka :

” Cantik nya mommy preggy ni, dah la cantik, x somb0ng rajin reply dm love u sis.. “

” WoW h0t mama.. “

” Had0iiiii sar4t mengandung pon cantikkkkk je awak… klau saye sar4t,dah mcm raks4ksa je.. “

” Cantik sgt.. “

” Apa ni preggy pon cantik.. “

” Woww ya she p0sing2.. “

Orang kalau dah cantik, bila mengandung lagilah tambah berseri kan?. Apapun Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Nurida Suraya dipermudahkan segala urusan sepanjang melalui proses kehamilan sehingga melahirkan cahaya mata nanti.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nurida Suraya, Rizman Nordin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..