Connect with us

Artis / Selebriti

” Sakan noh dia perhati, betul-betul terpegun wei dia.. ” – Netizen

Video Elisya Sandha Diperhatikan Oleh Seorang Lelaki Raih Perhatian Ramai. Amboi, Terpegun Habis Abang Tu Melihat Kecantikan Elisya. Sampai Tak Berkelip Mata Tu, Hehe !!

Meninjau ke satu akaun Tiktok, perkongsian sebuah video yang memaparkan Elisya Sandha di sebuah shopping mall telah meraih perhatian ramai. Ini kerana melihat gelagat seorang lelaki yang berada berdekatan dengan Elisya pada ketika itu.

Elisya pada ketika itu sedang membuat pembayaran di kaunter, namun pandangan lelaki tersebut seolah-olah melihat seorang bidadari. Ini kerana lelaki itu seperti terpersona dengan kecantikan yang dimilki oleh Elisya sehingga tidak berkelip matanya.

Klik gambar untuk info..

Tidak dinafikan kecantikan yang dimiliki oleh Elisya pastinya memukau pandangan ramai orang. Tambahan pula apabila dapat melihat Elisya secara bertentangan mata. Ini diakui oleh beberapa komen yang diberikan oleh netizen yang pernah melihat Elisya secara live.

Perkongsian video ini telah menerima lebih ribuan tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik. Ramai yang tertanya apakah yang bermain di fikiran lelaki tersebut ketika dia memandang Elisya. Tidak pula dia mengajak untuk ber’selfie’ bersama.

Jom tonton video di bawah :

( Sila tunggu sebentar jika video lambat keluar.. )

@inayahbeautytrading

Bila tengok orang cantik be like🀣#fyp #elisyasandha #berryfull #gattox #fypγ‚· #fypage #fypγ‚·γ‚šviral #fypdongggggggg #fyppppppppppppppppppppppp #fypp #fypdongggggggg #fypgakni #fypdong #fypgakni #fypindo #tiktokindo #indo #tiktoksukma #sembangentertainment #foryoupage #foryoupageofficiall #shouldbeme #tiktokavatar #Makanlokal #10Bersama #makeup #beauty #founder #founderinayahbeauty

♬ original sound – π˜Ώπ™„π™‡πŸŽ§ – π˜Ώπ™„π™‡πŸŽ§

Di ruangan komen, pelbagai respon yang diberikan oleh netizen. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen ialah :

” Nak pandang pun jangan sampai camtu bang adoi.. hahaha aku yg dlm hanfon pun tgok ulang2.. tambah dia tgok depan haha.. lam hati bess nya klu dia awek aku .. “

” Nasib baik dia tk ternganga mulot.. takda ke kawan2 dia yg tag dia dekat sinI tolongggggglaaa.. kejap bro tu tgh blur …mcm pernah tengok di Mana ya.. “

” Tk pernah tk elisya sandha ke.. bukan kata lelaki . org perempuan pun suka tgok perempuan lawa2 tau .. agaknye apa la dlm hati lelaki tu kata ea.. “

” Dia tgh fikir, “Mcm pernah ku tgk pmpn ni, tp dimana ya?” siapa laki tu…kalau single Selamat ..kalau ada bini…. siapla hanggg.. “

” Abg tu macam β€˜dia ni tinggal kat bumi ke’ Tlg hadir abg dan jelaskan terpegun sgt tu.. Sakan noh dia perhati.. Betul2 terpegun wei dia .. “

” Dia terpegung sbb speak english time order tu kut . mklum ler speak lancar. dia mcm kau ni apa.. kau tinggal sini ke.. pernah jumpa elisya mmg cantik..”

” Dia confuse.. yang ni Elisya Sandha atau Fasha Sandha. mber geram tu… asal dia tk pndang aku langsg.. Kalau laki tu nampak vid ni mesti tak kuaq rumah. sebab viral dah muka dia.. “

Klik gambar untuk info..

Selalunya apabila bertembung dengan artis di kahalayak ramai pastinya peminat akan ajak bergambar. Namun reaksi lelaki ini apabila bertembung dengan artis lain pula jadinya. Mungkin kerana terlalu cantik menyebabkan lelaki tersebut berasa kelu.

Silakan SHARE..

Sumber : Tiktok Inayah Beauty

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT