” Sak1t 0tak tengok live korang tadi. Had0ii memang masuk air betullah.. “

Gelag4t Achey Bocey Dan Black Hanifah Buat Live B0nceng Motor Mencu1t Hati Netizen. Tang Lagu Tu Memang Tak Menahan. Kelakar Sungguh !!

Hubungan erat antara Achey Bocey dan Black Hanifah sememangnya diketahui umum. Mereka yang sudah lama bersahabat baik sering melakukan pelbagai aktiviti bersama. Pernah bergandingan di dalam rancangan realiti TV Bintang Bersama Bintang, kelibat dua sahabat ini sememangnya berjaya mencu1t hati ramai dengan lawak dan jenaka mereka.

Achey yang sememangnya dikenali sebagai seorang pelawak seperti biasa pasti ada sahaja idea lawaknya. Manakala Black pula yang lebih menjur0s kepada bidang nyanyian tidak kurang juga lawaknya. Meminati bidang sukan permotoran Mot0rcr0ss, Black dan Achey sering menyertai pertandingan yang dianjurkan dan pernah memenangi tempat pertama di Sifu International Enduro Championship 2020.

Achey yang juga aktif sebagai penyanyi sudah beberapa kali mel0njak dengan single nyanyiannya. Siapa sangka seorang pelawak mampu menghasilkan lagu dan menyanyikannya dengan baik sekali . Lagu Yang Terindah dan Sak1t membuktikan kemampuan vokal Achey.

Menerusi akaun Instagram, Achey telah berkongsikan satu vide0 live beliau bersama rakan baiknya Black  sedang membuat aksi seakan-akan sedang memb0nceng basikal. Gelag4t mereka yang melucukan itu jadi bertambah kelakar apabila Achey membuat bunyi muzik latar. Ad0hai pen4t gelak !

J0m tont0n video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan gelagat Achey dan Black ini. Antara komen-komen netizen :

” Berdek4h gelak part lagu tu hahaha.. “

” Ad0hhh achey dengan black ni memang masuk air betullah.. “

” S4k1t 0tak tengok live korang tadi… Had0ii.. “

” Helmet tiara kau remb4t chey.. “

” Ha ha ha… Ni namanya sel salah berhubung.. “

” Hahahah betul masok air.. “

Perang4i dua-dua memang betul-betul ting t0ng. Punya lah rindu nak ride motor sampai live pun jadilah ye Chey. Apa pun, kami di Berita Kopak mendoakan semoga Achey sentiasa gembira dan menghiburkan para peminat yang semuanya sedang dil4nda keb0sanan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Achey bocey by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..