” Sahut cab4ran Jep Sepahtu ke. Hahaha.. Lipat baju lerr Jep 0ii.. “

R0y Azman Memb4han Jep Sepahtu Lagi. Lipat Jangan Tak Lipat, B4las Jangan Tak B4las. Meriah Sungguh Dah Macam R0ti Canai Petak Gayanya Bang R0y !!

Kelib4t pelakon Roy Azman sudah lama berkecimpung di dalam dunia lakonan. Wataknya sebagai abang kepada Erra Fazira di dalam filem Sembilu membuatkan wajah dan namanya diingati ramai. Kariernya yang bermula sejak tahun 1993 kini sudahpun memasuki tahun yang ke 27 tahun.

Selain aktif dalam lakonan, Roy juga menyertai kelab bolasepak Superlawak FC yang mana dibarisi oleh pelawak-pelawak tanahair, selebriti dan bekas pemain profesional negara. Terpilih menjadi penjaga gol bagi kelab ini, aksinya memang selalu menarik perhatian.

Penglib4tannya di dalam kelab ini membuatkan beliau akrab bersama artis-artis lain dan antaranya adalah Jep Sepahtu. Sering bergurau senda tidak hanya di atas padang malahan juga di luar padang. Walaupun bergelar artis senior, Roy tetap humble dan seorang yang suka membuat lawak.

Menerusi akaun Instagram, Roy Azman telah berkongsikan satu video beliau melipat baju dan seluar bagi mengisi masa luang sepanjang tempoh Perint4h Kaw4lan Pergerakan ini. Gelag4tnya yang melipat baju ala-ala menebar roti canai itu buat ramai terhibur.

View this post on Instagram

@jepsepahtu

A post shared by roy azman (@royazman30) on

Ini berikutan vide0 Jep melipat baju yang dikongsikan semalam di akaun sosialnya. Wah nampaknya makin meriah dua sekawan ni bahan membah4n. Jauh ye bang kena nak main bola together gether pun lambat lagi. Jadilah gurau senda di alam maya pun. Lucu sungguh !

Rata-rata netizen terhibur dengan gelagat Roy membahan Jep ini. Antara komen-komen netizen :

” Macam jil4k4 perang4i ko kan mangk0k kedaung hahaha.. “

” Ending macam buat roti canai eh bang.. “

” Had0iii… Sah-sah baru hari ni lipat kain…. Yang had0oo.. “

” Ad0i beli seluar tak ada zip la pulak.. “

” Hahahhahahaha elok la si jep tak nak beli baju ada logo, abang tak nak beli seluar ada zip.. “

” Pesen apa lipat ni bang… Macam buat roti canai petak je hahaha.. “

” Terhibur jap aku.. Thank you abang roy.. “

” B4ttle ch4llenge masak dan lipat kain match bang.. “

” Sahut cabaran jep sepahtu ke? Hahaha.. “

” Macam tak caya je, g4ngster Maria Mariana lipat baju kat rumah.. “

” Sahut cab4ran Jep Sepahtu ke. Hahaha.. Lipat baju lerr Jep oii.. ”

Seronok sungguh tengok edisi us1k mengus1k Roy dan Jep ni. Boleh hilang segala str3ss dan gund4h. Tapi cara lipat Roy tu sungguh macam tebar roti. Setahun sekali ye bang. Apa pun, kami di Berita Kopak mengucapkan selamat menghiburkan peminat buat Roy dan Jep. Moga ada episod 3 selepas ini. Jep ready !!

Silakan SHARE..

Sumber : IG Roy Azman , IG Jep Sepahtu by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..