Connect with us

Artis / Selebriti

” Power suara Kak Kepom, masalahnya dia nyanyi main-main ni.. ” – Netizen

Video Elly Mazlein Menyanyikan Lagu Aina Abdul Berjudul Semalam Buat Ramai Meremang. Wah, Merdu Sangat Versi Kak Lina Ni, Memang Padu Lah. Sampai Aina Pun Bagi Komen !!

Meninjau ke akaun Instagram Era.Je, perkongsian sebuah video yang memaparkan Elly Mazlein menyanyikan lagu berjudul Semalam yang dipopularkan oleh Aina Abdul telah meraih perhatian ramai. Ini kerana Elly dapat membawakan lagu ini dengan baik sekali.

Dari segi gaya Elly menyanyi sangat bersahaja sehinggakan ada yang menyangkakan Elly hanya sekadar miming. Tetapi Elly sememang boleh menyanyikan lagu tersebut dengan nada yang tinggi. Maklumlah Elly dahulunya popular sebagai penyanyi.

Klik gambar untuk info..

Ramai yang terpukau dengan nyanyian Elly ini. Ada yang menyatakan versi Elly ini agak seram mungkin kerana suara tinggi yang dibawakan oleh Elly. Wah, boleh jadi cover lagu untuk filem seram lah macam ni. Memang meremang sangat ni.

Perkongsian video ini telah menerima lebih 8 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Aina juga turut men1nggalkan komen pada posting ini. Netizen juga meminta kak Lina membuat konsert. Wah, penyanyi example sangat.

Jom tonton video di bawah ;

Di ruangan komen, ramai yang memuji kemerduan suara Elly. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Kadang terlupa kak lina ni penyanyi.. .power suara kak kepom.. Penyanyi Example tak geti2 buat concert ke dik? Lagu3 best lebih 10 kot.. aiyooooh tag terus lah example.. We want concert Penyanyi Example.. “

” Kadang² terlupa yang kepom ni penyanyi selaly ingt die pelawak ja.. We want more song kak elly mazlin.. sedap.. masih sama merdu mcm dulu².. Kaklina nomor syatuuuu meremang yaaaa.. Aduhhh mahai btol tone Elly Mazlein ni.. “

” Masalahnya dia nyanyi main2 ni, bayangkan kalau Kepom mmg berlatih berbulan-bulan sekali pakej dengan exercise. memang pitam dik. Penyanyi Example, takkan takde konsert ek? Panggillah Chaan skali. 3,4.. “

” Konsert Penyanyi Example please iamellymazlein .. takkan diamm.. Dia sllu mlwak smpai lupa dia can sing..hahahahahah..so syedap.. Mcm vibes lagu hantu ja kak Lina nyanyi.. serammmm part mula2. Hhahaha.. “

” Okay meremang sy dengar..u go elly mazlein.. Uiiii lenggok lagu camni elok buat ost filem hantu. Jln cerita bini kena bunuh dengan laki pastu kena tanam ujung kampung… no syaatuuu dekk cenggini. “

Klik gambar untuk info..

” Nyanyian main2 pon no syatuu.. Klau dpt lgu yg ssuai, kn letopppppp… no syatuuuu.. Aku confused. Lip sync ke atau betul2 suara kak pom pom satu level dgn aina abdul?? Please la keluar single baru.. mesti daboomm kak kepom.. “

” Nak tag ainaabdul la mcm ni  penyanyi contoh dh dijumpai. So yesterday kak lina pom pom lurvee.. Kalau ada lagu yg betul kena ngan pompom sure boleh naik boom balik mcm marsha.. Kite lockkkkk soreee no syatuuu Malayaaa.. “

Respon daripada Aina :

Disebabkan Elly lebih gemar membuat lawak dan banyak menceburi bidang lakonan, ada yang lupa yang Elly juga merupakan seorang penyanyi suatu masa dulu. Nampaknya Elly boleh kembali menjadi penyanyi seperti dahulu kerana pelbagai genre sudah dicuba oleh Elly.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Era.je

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT