Connect with us

Artis / Selebriti

” Perut Kak Ira pregnant macam perut saya lepas makan.. ” – Netizen

Posting Terbaru Zahirah Macwilson Di Instagram Raih Perhatian Ramai. Wah, Tengah Mengandung Pun Maintain Cantik. Baby Bump Tu Comel Sangat !!

Meninjau ke akaun Instagram Zahirah Macwilson, perkongsian terbaru Zahirah telah meraih perhatian ramai. Zahirah berkongsi video dan juga gambar momen-momen bersama suami, Aiman Hakim Ridza dan juga anak mereka iaitu Isaac Raees.

Ramai yang memuji kecantikan Zahirah kerana tetap maintain cantik walaupun kini sedang mengandungkan cahaya matanya yang kedua. Zahirah juga berkongsi gelagat Isaac dan yang paling menarik ialah lukisan yang dilukis oleh Isaac. Wah, Isaac pandai melukis.

Klik gambar untuk info..

Ramai peminat pasangan ini sangat teruja melihat kebahagiaan mereka. Tambahan pula apabila melihat gelagat si kecil Isaac yang kini sudah pelbagai ragamnya. Pastinya bertambah ceria apabila lahirnya cahaya mata kedua pasangan ini.

Perkongsian ini telah menerima lebih 100 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Zahirah turut menulis di ruangan kapsyennya mengenai setiap video dan gambar yang dikongsikan olehnya pada posting tersebut.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai netizen yang memuji kecantikan Zahirah walaupun sedang berbadan dua. Antara komen-komen yang diberikan :

” Punya la cantik mcm ni , wehhhh lawa kot dia ni .. Pregnant pun cantik.. Perut kak ira pregnant macam perut saya lepas makan.. “

” Pregnant pun tetap gojes. So cute, miss u guy.. dia cntik luar dlm, lurve rhis family.. She’s so pretty and full of positivity Keep it up.. “

” Masya Allah.. cantik wife Aiman.. Zahirah ni pernah tengok depan2 i yg perempuan ni pun toleh 10x terkesima.. good thing Zahirah dont bother what she said .. beauty with brain lah Zahirah.. “

” So classy…. beautiful women with brain.. Omg he’s such a big boy dah.. Isaac dahla nsem,ada lesung pipit pula tu,auntie jealous la mcm niii.. “

” Zahirah yg paling cantik, big hearted, a good wife & mom Love you Zahirah.. So cantik laaa Zahirah Mcwilson ni. Preggie pun so cute.. “

” Zahirah ni matang. Dah la cantik.. Gorgeous, handsome, charming, cute . Aarghhhh gewam aiiihhh tengok u all Ni.. Beautiful, caring and loving.. “

” Zahirah full package cantik g1la.. Alhamdulillah kak zahirahmacwilson jage baby dlm kandungan leklok tau.. Suka tgk aksi Zahirah belakon dlm bulan peria mmg hebat lh. Hrp ada bulan peria yg ke 2..”

Klik gambar untuk info..

Wah, memang tidak dinafikan yang Zahirah memiliki kecantikan yang semulajadi. Sama ada bersolek atau pun tidak bersolek, wajah Zahirah sangat sedap mata memandang. Semoga keluarga kecil Zahirah ini sentiasa bahagia selamanya. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zahirah Macwilson

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT