” Perfect picture, cutenya dari daddy, mommy dan sampai ke little dimple.. ” – Netizen

Gambar Terkini Aiman Hakim Ridza Bersama Zahirah Macwilson Dan Anak Lelaki Mereka. Wah Kongsi Potret Keluarga Pertama Bertiga, Semua Muka Berseri-Seri. Zahirah Pun Nampak Cantik Walaupun Sedang Berpant4ng !!

Tanggal 17 Januari semalam telah genaplah usia Aiman Hakim Ridza yang ke 32 tahun. Aiman yang berlepas ke Perth bersama Zahirah sejak Oktober tahun lalu bagi menyambut kelahiran zuriat pertama mereka di sana. Pada 5 Januari yang lalu, Zahirah telahpun selamat melahirkan seorang bayi lelaki.

Meninjau akaun Instagram Aiman, telah dikongsikan sekeping gambar terkini yang memperlihatkan wajah Aiman, Zahirah dan bayi mereka. Aiman yang menulis di kapsyennya rasa syukur kerana dikurniakan isteri dan anak dan menyayangi kedua-duanya.

Terpancar wajah gembira Aiman dan pada usianya ini sudahpun bergelar ayah. Bayi lelakinya sehingga kini masih lagi belum diumumkan namanya. Wajahnya juga hanya dikongsikan sebahagiaan sahaja baru-baru ini yang jelas menampakkan lesung pipit yang dalam.

Sudah hampir 2 minggu selepas kelahiran si kecil, ini merupakan gambar pertama mereka bertiga. Sweet sungguh Aiman dan nampak sayangnya terhadap Zahirah dan si dimple. Ayah yang tampan dan ibu yang cantik, pastinya si kecil ini bakal mewarisi wajah kedua ibu bapanya ini.

Jom baca perkongsian di bawah :

Memang nampak bahagia sungguh Aiman dengan dua insan kesayangannya ini. Hadiah ulangtahun kelahiran yang paling istimewa untuk Aiman tahun ini. Ini menarik perhatian peminat dan antara komen-komen mereka :

” Alhamdulillah family di Malaysia tak sabar nak meet baby. omg so cuteee, btw happy birthday abang aiman. Drama cur1 cur1 cinta versi real punya, super perfect.. “

” Cute family. Congrats again bro and happy birthday. Hadiah birthday paling bermakna ye. hope you have a good one. tak sbt nk tgk the little dimpy tu.. “

” Happy birthday aimanhakimridza ..your son is so cute, ada dimple. Love 3 of U heaps.. Senyum lebar aiman, baby tidur.. selamat berpant4ng untuk zahirah.. “

” Happy birthday Aiman. Have a wonderful celebration with your new family member.. So happy for you two. Sending love to zahirahmacwilson and little junior.. “

” Aaaaaa cute family, takecare yourself u guys familyy okeyh. Angel ni nampak muka Zahirah mcm Joy Red Valvet. Alhamdulillahi MashaaAllah for this bundle of joy.. “

” Happy birthday aiman, bahagia selalu bersama ira & little dimpy. Semoga sentiasa dirahmati Allah SWT selalu.Suka tegok foto ni. Manis dgn senyuman.. “

” Congrats Mom and Dad, God bless your little Family. Picture perfect, cutenya dari daddy, mommy sampai ke little dimple.. “

Lengkap sudah Aiman sekeluarga dan pastinya kehadiran si kecil ini berlesung pipit ini. Pastinya sambutan hari lahir Aiman kali ini lebih menggembirakan. Selamat ulangtahun kelahiran untuk Aiman dan semoga berbahagia selalu bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aiman Hakim Ridza

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..