” Pelan dari tahun 2017. Suami kami punya lah dok pujuk.. ” – Nurul Depp

Nurul Depp K0ngsi Gambar Alat Penguji Kehamilan Buat Ramai Peminat Terkej0t. Wah, Isabella Nak Dapat Adik Ke !!

Nurul Depp atau Nurul Wahab sudah lama menyepi daripada dunia seni. Beliau dahulunya popular sebagai penyanyi dan juga popular dengan pasangan duetnya iaitu Ajai yang merupakan bekas suaminya. Gandingan suara mereka dahulu sangat serasi.

Kini Nurul bahagia dengan perkahwinan keduanya bersama jejaka daripada negara Perancis bernama Eric Daniel Depp. Perkahwinan mereka telah dikurniakan tiga orang cahaya mata. Nama anak-anak mereka ialah Zachary, Raphael dan Isabella.

Nurul mempunyai seorang anak perempuan melalui perkahwinan pertamanya iaitu Ayu Nazirah. Ayu kini tinggal bersamanya dan banyak membantu beliau dalam menguruskan kerja-kerja di rumah dan menjaga adik-adiknya. Walaupun sudah lama menyepi, Nurul masih mempunyai peminat yang masih mengikuti perkembangannya.

Menerusi akaun Instagram, Nurul berkongsi kisah kehamilannya ketika mengandungkan anak keempat beliau iaitu Isabella Depp. Menurut Nurul, suaminya sudah lama menginginkan anak perempuan dan beliau turut berkongsi tips cara untuk mendapatkan anak perempuan.

( Kl1k butang kanan -> untuk gambar seterusnya.. ) 

View this post on Instagram

Kejadian #isabelladepp . Plan dari tahun 2017. Suami kami punya lah dok pujuk. Mei 2018 baru kami setuju. Kesian kat dia nak anak pompuan jugak . . Plan lah bukan main dari mei 2018 tu. Ikut kalendar cina, makan blueberry sebab nak girl. Makan semau yang asid2. . Alhamdulillah awal september dapat lah berita positif kami mengandung anak dara kenit ni . Tu pun ingat dah tak jadi. Sekali Alhamdulillah Allah bagi rezeki. . Mengandung isabella; kami happy lagu mana tak tau. May be sebab umuq kot. 42 tahun lebih matang. Rasa lahu masa kali mengandung. Dah beranak pun, rasa laju jugak dia dah besaq. Sampj kami confused tahun bila kami pregnant 😜🤣 . Jatuh tergolek dog dua kali dengan isabella ni. Satu kat salji. Satu kat tumah masa perut dah 33 minggu. Allah bagi nasib baik takdak apa berlaku. . Sat lagi sambung dalam post satu lagi. Throwback kami jatuh masa mengandung kat dia 😅 . Alhamdulillah kami ada 2 anak perempuan. 2 anak lelaki. Oi. 4 oi anak kami!!!😱😱😱 . #isabellaturns1 #deppfamily #thedepps #firstdeppgirl #deppgirl

A post shared by N O U R U L (@nouruldepp) on

Rata-rata netizen merasa terkej0t kerana menyangkakan Nurul berkongsi berita gembira bahawa beliau mengandung lagi. Antara k0mentar dari para peminatnya :

” Simpan lagi no. Kak.. Tahniah…. Untungnya.. Kot tambah lg kah. Kan.. Mana tau meriah rumah.. Kata org penang.. Buat ghamai. “

” Alhamdullillah you are so blessed pregnant pun lawa sis Happy Birthday Isabella.. “

” Terkej0t ingat ngandong lagi … tak sempat scan .. “

” Weyhhh terkej0tttt igt hmp dpt pkp hahaha.. “

” Naseb kami baca caption ada #isabelladepp jgk… Klu x dok igt no 5 dh .. “

” Dpt baby lagi ke.. “

” Alhamdulillah sama laa kita dua lelaki dua perempuan… tutup kedai kak nurul.. “

Wah, tak sangka anak bongsu Nurul sudah genap setahun. Rupanya bermacam cab4ran yang Nurul lalui semasa mengandungkan Isabella. Kami di Berita Kopak mengucapkan selamat hari lahir buat Isabella. Semoga membesar menjadi anak yang solehah dan berbakti kepada kedua ibuabapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nurul Depp by Berita Kopak 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..