” Pawi aku gelak tauuuu. Sorry tak dapat tahan.. ” – Lia Natalia

Video Throwback Safawi Rasid Mengalunkan Takbir Raya Buat Netizen Terhibur. Suara Bacaan Semua Dah Sedap, Part Last Tu Pulak Yang Sp0il. Sampai Terbaring Pawi Malu !!

Semakin menghampiri penghujung Ramadhan 2020, semakin banyak perkongsian cerita dari artis-artis dan selebriti. Ada yang berduk4 tidak dapat pulang beraya kerana perint4h kaw4lan pergerakan yang tidak membenarkan rentasan antara negeri dilakukan.

Selain perkongsian lagu-lagu raya yang menyed1hkan,terselit juga kenangan raya tahun lalu yang mencuit hati. Salah seorang yang berkongsi cerita lucu raya tahun terdahulu adalah pemain bola sepak Johor Darul Takzim, Safawi Rasid.

Safawi yang pernah merasai suasana hari raya di perantauan bersama team JDT yang lain merakamkan kenangan lucu ketika pagi raya. Takbir raya yang wajib dialunkan di pagi lebaran itu, buat Safawi malu sendiri. Mengalunkan takbir raya dengan penuh merdu dan yakin, namun akhirnya terjadi sesuatu yang mencuit hati.

Menerusi akaun Instagram, Safawi Rasid telah berkongsikan satu video lama thr0wback yang menyaksikan beliau bersama seluruh keluarga JDT sedang mengalunkan takbir raya. Safawi yang mengetuai takbir ini tiba-tiba tersas0l sebutan di hujung takbir buat semua tergelak.

Jom tonton video di bawah :

Gelag4t Safawi ini menarik perhatian ramai netizen. Antara komen-komen mereka :

” Merdu lengg0k suara pawi.. Lenggok mengaji.. Walaupun ada tersasul pulok hujung-hujung tu.. Kelako lah pawi.. “

” Power dah tu wiiiii… Dia macam bola kena tiang la kira.. ” 

” Takleh blah safiq tep0k dahi uh.. “

” Pawi aku gelak tauuuu… S0rry tak dapat tahan.. ” – Lia Natalia

” Id0laaaaaaa. Hahahaha steady boh.. “

” Nerv0us sangat tu.. “

” Takpe wi, confident tu penting. Selamat hari raya haha.. “

” Hahahah walaupun dah lama. Tengok balik pun still lawak.. “

Walaupun tersas0l sedikit, namun alunan suara Safawi cukup sedap didengar. Apatah lagi bila beraya di perantauan, boleh mengamit airmata sungguh. Apa pun, semoga Safawi sentiasa sukses dalam kerjaya bola sepaknya dan berbahagia selalu disamping keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Safawi Rasid

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..