” Patut lah kurus ramping macam kerengga sekarang.. ” – Netizen

Video Penampilan Terbaru Bonda Rozita Ibrahim Yang Semakin Langsing Cur1 Perhatian Ramai. Wah Kurusnya Bonda, Pinggang Tu Ramping Betul. Dah Macam Anak Dar4, Cantik Sangat !!

Meninjau di akaun Instagram usahawan komestik, Bonda Rozita Ibrahim telah berkongsi beberapa video dan gambar ketika berada di Bali, Indonesia. Difahamkan tempat yang dilawati oleh Bonda salah satunya adalah perkampungan Ubud.

Dalam video itu Bonda ada melakukan senaman ketika berada di sebuah hotel. Perkongsian video itu telah mencur1 perhatian warganet. Hal ini kerana, Bonda kelihatan begitu cergas ketika melakukan senaman seperti itu dan tidak seperti tenaga usianya yang sebenar.

Selain itu, Bonda juga berkongsi di kapsyen yang Bonda sering bersenam setiap pagi dan puasa daud untuk kecerdasan dirinya. Sebelum ini juga beberapa gambar Bonda yang sudah langsing turut menjadi perbualan ramai. Ada yang menyatakan penampilan Bonda sekarang sangat cantik dan mengalahkan anak dar4.

Wah, nampak lain terus wajah Bonda sekarang apabila sudah kurus, pinggang tu memang ramping sangat. Sehingga kini perkongsian video Bonda berada di Bali telah mendapat ribuan tanda suka dan ratusan komen sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

Tonton video di bawah ini :

 

Antara gambar-gambar lain yang dikongsikan di Instagram Bonda :

Di ruangan komen, rata-ratanya kagum dengan kecerdasan Bonda dalam video tersebut. Antara komen-komen menarik adalah :

” Patut lah kurus ramping macam kerengga sekarang, cergas betul Bonda.  M4lu yang muda2 ni tengok, hehehe hebat betul.. “

” Hebatnya energy bonda, mcm org muda. Sangat kagum dengan perubahan Bonda sekarang, nampak makin muda lah.. “

” Hebat la bonda nie. Admire betul kita pada usia gam gini, masih bertenaga. Boleh lah amalkan puasa daud nanti, tq bonda.. “

” MashaaALLAH Bonda Rozita tenaga hyper. Rupanya kurus sebab puasa. Ingatkan buat sleeve sebab haritu nampak ada Dr Mustafa. Sorry bonda sebab salah sangka. Anyway tahniah bonda.. “

” Macam anak dar4 bonda. MasyaAllah cantik sungguh. Cantik betul tempat yang Bonda pergi ni, rasa damai tengok suasananya.. “

” Ingat gmbar dulu2 time kawin. Rupa nya gmbar terkini. Fuhh mantap bonda, inspirasi ni. Semoga sy pun dapat badan yang cantik seperti bonda.. “

” Bonda halusnyaaaa sekarang, nampak lain betul. Rasanya raya hari tu masih berisi lagi badan. Btw Bonda memang cantik sangat biar berisi atau pun kurus.. “

Bagi yang ingin memiliki badan yang sihat serta cantik seperti Bonda, boleh lah mengamalkan apa yang dilakukan oleh Bonda. Apa-apa pun semoga Bonda Rozita sentiasa sihat dan berjaya dalam apa jua bidang yang diceburinya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG bondarozitaibrahim

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..