Connect with us

Artis / Selebriti

” Part last best kena sound dengan Jebat. Words tu alahai tajam, haha.. ” – Netizen

Video Sharnaaz Ahmad Membawa Noornabila, Jebat Jayden Dan Amelia Christie Bersiar-Siar Naik LRT Cur1 Perhatian Ramai. Wah Seronok Betul Jebat Dapat Keluar Dengan Baba, Mummy Dan Aunty Amelia. Part Last Tu Jebat Siap Mengomel Lagi, Haha !!

Hubungan cinta Sharnaaz Ahmad dan Amelia Christie bukan lagi rahsia. Tidak hanya dengan Jebat, Amelia juga mula akrab dengan mantan isteri Sharnaaz, Noornabila. Baru-baru ini Amelia berkunjung ke rumah Nabila dan telatah mereka bersama Jebat menghiburkan ramai.

Meninjau entry di akaun Instagram Roti Kaya, telah dikongsikan satu video yang menunjukkan Sharnaaz bersama Amelia, Nabila dan Jebat bersiar-siar sekitar ibu kota dan menaiki LRT. Ini adalah kali pertama Amelia menaiki pengangkutan awam ini.

Klik gambar untuk info..

Kata Sharnaaz, hari ini dia membawa family bersiar-siar. Sharnaaz dan Jebat memakai baju t-shirt sedondon berwarna hitam. Riuh apabila mummy Jebat dan baba Jebat ‘bertekak’ tentang mesin tiket. Si baba kata yang sana, yang mummy pula kata yang sini.

Amelia sendiri pun tergelak melihat telatah Sharnaaz dan Nabila. Kata Amelia, ‘kira orang pun salah’ sambil ketawa. Dalam LRT sempat lagi Baba dan Jebat bergambar. Lawam apabila Jebat mengatakan ‘ semua hendak ambil gambar ‘ kerana setiap pergerakan mereka dirakamkan dan mungkin ramai yang ingin bergambar dengan mereka.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini sehingga kini telah pun meraih hampir 6000 tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Sharnaaz ahmad dan bekas isteri sangat boleh dicontohi rakyat malaysia.walaupun dah bercerai tapi tetap mesra dan rapat.anak ² x kehilangan kasih syg.. ”

” Aku ingat dulu Engku Emran paling bagus sebab bawak Bella jumpa Erra sebelum kawin, rupenya mamu lagi hebat. bawak jalan2 terus.. ”

” Pasangan yg lain yg bcerai tu contohilah mamu n Nabila . toksah nk gad0h gad0h.. Good parenting example for us.. ”

” Part last best kena sound dengan jebat haha.. Yang last words tu alahai taj4m dan comel haha.. semua nak ambik gambar ye Jebat.. ”

” Weii beruntung sungguh la jebat jaydeen ni.. dpt mak pak sporting g1la wei.. macam mana la korang boleh dapat kekuatan mcm ni.. aku ckp jujur la mamu, korang both patut dapat awards BEst co parents.. ”

” Tang ni aku puji btul mak jayden… lumrah pmpan kuat cemburu nk bsaing ke tapi x nmpk cemburu iri hati camtu.. sporting sgt ni, diorg dari planet mana ni.. ”

” Co parenting sebaiknya usaha yang terbaik untuk anak tak terkesan apa-apa. Bagusnya masih berbaik macam ni. Tiada istilah dengki pun. Boleh jadi contoh.. ”

Klik gambar untuk info..

Pujian diberikan untuk ketiga-tiga insan kesayangan Jebat ini. Nabila, Sharnaaz dan Amelia, semuanya sangat sporting dan profesional. Ramai juga lah warganet di luar sana yang kagum dengan Nabila dan Sharnaaz. Contoh co-parenting yang paling terbaik.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Roti Kaya

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT