” Pandainya Arif, bijak ambil hati ibu, you are so sweet lah.. ” – Netizen

Video Cara Anak Tya Arifin, Arif Jiwa Asyraf Memuji Ibunya Buat Ramai Yang Cair. Amboi Arif, Pandai Betul Ambil Hati Ibu. Macam Nak Meng0rat Makwe !!

Selain ibunya, si cilik ini juga turut mencur1 perhatian warga netizen di laman media sosial. Cucu kepada penyanyi tersohor negara, Dato’ Siti Nurhaliza, iaitu Arif Jiwa antara anak selebriti yang mendapat perhatian ramai yang mengikuti perkembangan si kecil ini.

Sekadar informasi, Arif Jiwa pernah memenangi anugerah ‘Si Cilik MeleT0P ‘ Era pada tahun 2018 dan Arif juga turut mempunyai akaun Instagramnya sendiri yang berkongsi perkembangan terkini tentang dirinya buat peminat-peminatnya.

Tinjauan di akaun Instagram ibu Arif, Tya Arifin ada berkongsi satu video yang memaparkan Arif bersama ibunya dalam sebuah kereta. Menerusi video itu, Arif sendiri telah merakamkan video wajah ibunya yang berada di sebelahnya.

Paling mencu1t hati, Arif sempat memuji Tya yang kelihatan cantik sehingga buat ibunya tersenyum mendengar pujian yang diberikan oleh Arif itu. Tya turut berkongsi perasaan gembira pada kapsyennya kerana mempunyai anak yang baik, mendengar kata dan bijak mengambil hati seperti Arif.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Tinjauan di ruangan komen, ramai yang turut terhibur dan memuji akan sikap Arif yang bijak mengambil hati ibunya itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Aduhh comell, memang ibu cntik bnget persis plakon bollywood Alia Bhat, bijak anaknya Arif ni, moga jadi anak yang baik ya.. “

” Pandai lah anak teruna Tya ni ambik hati, besar nanti mesti bijak, sebab kecil-kecil pun dah bijak ni, hehe.. “

” Alahai, kita yang dengar ni pun cair lah Arif, sweet betul anak ni dengan mommy dia, pandai ambik hati betul.. “

” Comel dengar Arif cakap, mahu tak cair mommy kan, semoga Arif menjadi anak yang baik, penyejuk hati buat kedua ibu bapa, amin.. “

” 1o kali kali ulang, 10 kali jg lah tersenyum, bijak dia, siap rakam ambil video mommy, memang mommy cantik pun kan Arif.. “

” Besar nanti mst ramai pujaan hati ni, hehehe sebab pandai ambik hati orang Arif ni, suka tengok video ni.. “

” Kita pun jat0h hati la dengar cara dia cakap tu, memang ikhlas dari hati sgt. Pandai Arif, bijak ambil hati ibu, you are so sweet lah.. ” 

Sweet betul lah anak lelaki Tya ni, patut ramai yang menonton video ini pun ‘cair’, suara Arif memang manja betul. Apa-apa pun, semoga Tya sentiasa bahagia bersama anak-anak dan suami dan didoakan semoga anak-anak Tya ini menjadi anak yang soleh dan solehah buat Tya dan suami. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tya Arifin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..