” Pandai sangat si kecil ni, ringan mulut ikut cakap.. ” – Netizen

Video Terbaru Anak Ardell Aryana, Arwa Malaikha Urwa Raih Perhatian Peminat. Wah Dah Mula Belajar Bercakaplah Urwa, Part Salam Tu Siap Ada Bunyi Lagi. Comel !!

Si cilik bernama Arwa Malaikha Urwa antara bayi yang sering mendapat perhatian peminat. Cahayamata sulung pasangan Ardell Aryana dan Nadzmi Adhwa ini memiliki wajah yang comel dan berkulit putih sama Ardell dan Adhwa.

Sudahpun genap setahun usianya, Urwa membesar menjadi anak yang aktif dan ceria. Meninjau akaun Instagram Malaikha Urwa, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Urwa ketika bersama Adhwa dan Ardell.

Pada perkongsian terdahulu, video Urwa bersama sebuah kotak berupa hadiah daripada pak longnya. Adhwa mengajar Urwa untuk mengucapkan ucapan terima kasih dan Urwa menyebutnya dalam sebutan pel4tnya.

Video seterusnya pula, gelagat Urwa bersalam dengan Adhwa dan Ardell pula diperlihatkan. Hanya mengambil masa beberapa hari melatih Urwa, Urwa kini sudah pandai memahami apabila disebut salam dan terus memegang tangan umi dan abinya itu untuk bersalam.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Urwa dan wajahnya yang begitu comel itu telah mendapat pujian dan perhatian oleh peminat. Antara komen-komen mereka :

” Ee pandainya, Comel je sebut “masyehh”. Cute suara urwa, muka tu putihnya la. Nanti upload lah gambar dan video urwa banyak-banyak.. “

” Alahai comeynya dia. pandai sangat si kecik ni. ringan mulut ikut cakap, tak lama lagi kec0h la abi dengan umi kena melayan mulut Urwa.. “

” SubhanAllah, comel sangat la Malaika Urwa cakap terima kasih. Anak solehah ni, pandainya lah dia. Putih melep4k sungguh muka Urwa.. “

” Aa that smile, pandainya urwa. Comel do’oh dia tu, kiut je sebut terima kasih tu. jadi bud4k bijak dan anak yang solehah ye Urwa.. “

” Ishhh comel ger4m suara kecik-kecik dia. Cute je suara tu, ger4m je dengar. Putih sangat-sangat anak kesayangan ni.. “

” Cute je suara dia cakap terima kasih. Dah besar baby Urwa, makin bijak alhamdulillah. Sebijik umi dia muka tu.. “

” Wah bijaknya, Alhamdulillah. Siap ada bunyi muuah lagi time salam eh Urwa. cute sangat dia, ger4m je tengok. Auntie nak salam juga Urwa hehe.. “

Di usia 1 tahun semakin banyak yang dipelajari dan difahami Urwa. Ucapan terima kasih dan cara Urwa bersalam serta ada bunyi di hujungnya itu buat ramai yang ger4m. Apa pun, semoga Urwa terus membesar dengan sihat dan jadi anak yang solehah untuk Abi dan Umi.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Arwa Malaika Urwa, IG Nadzmi Adhwa

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..