“ Pandai daddy ambik hati, konon-konon je yer. Comelnya Cik Yam.. ” – Netizen

Video Fizo Omar Bergurau Acah-Acah Pot0ng Rambut Anaknya, Wan Maryam Buat Peminat Terhibur. Nasib Lah Cik Yam, Kena ‘Kelent0ng’ Dengan Daddy !!

Fizo Omar sememangnya seorang ayah yang penyayang dalam menjaga dan mendidik anak. Jika anda mengikuti akaun Instagram Fizo, banyak video dan gambar-gambar yang memaparkan kaletah dan gelag4t comel anaknya, Cik Yam dan dirinya untuk tatapan peminat.

Terbaru, Fizo telah memuatnaik satu video dirinya bergurau bersama Cik Yam yang seakan-akan sedang menggunting rambut anaknya mencur1 tumpuan netizen. Bertambah menarik lagi, reaks1 Cik Yam begitu comel melayan karenah daddynya yang acah-acah mahu mem0tong rambutnya.

Gaya Cik Yam yang duduk di atas kerusi sambil mengenakan balutan kain di badan itu kelihatan seperti sedang menggunting rambut di barber shop. Boleh pula Cik Yam perasan rambutnya tidak digunting langsung oleh ayahnya. Pandai Fizo ‘kelent0ng’ anaknya untuk mengambil dan menjaga hati Cik Yam.

Fizo turut memaklumkan di ruangan komen yang Cik Yam turut mahu rambutnya digunting setelah melihat orang lain bergunting rambut. Alahai comel betul Cik Yam nak juga ikut gunting rambut sama yer. Ada sesetengah budak tak0t bila gunting rambut. Terbaik lah Cik Yam berani walaupun acah-acah gunting.

Jom kita tonton video di bawah:

Posting Fizo bersama Cik Yam mendapat ribuan views dan banyak tanda suka daripada peminat. Pastinya ramai yang suka melihat gurauan Fizo bersama Cik Yam yang dilihat pandai melayan karenah anak. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Mariam apa.. Mariam cantik hahahaha.. Hahaha bila dgn budak kecik memang layan mcmni la elak dia mengam0k.. Betulll.. Samalaaa bile layan ank2 sndri.. ”

“ Pandai daddy ambik hati.. Konon2 je ea.. Comeynya cik yam.. Egt ptg betol.. Ngam0k mami stg.. Knp lutut tu ad plaster bagai.. ”

“ Hahahah comel je.. Dady mithali.. Jimat pot0ng sendiri.. Hehehee acah acah je.. Bebudak mmg gitu la kan hehe.. Acah acah je.. ”

“ Sayangnya ayah fizo dgn cik yam.. Alhamdulillah hasil pot0ng rambutnya bagusss ya kalo ga ambyaarrr.. ”

“ Cepat2 lah cari ibu baru kat cik yam tu.. Hi hi.. Amb0i.. Nak pot0ng rambut ke.. Lutut tu jat0h basikal ke.. Ala s1annya.. Suruh ayah beli pad lutut.. ”

“ Hahhahahaa memang moment mcmni akan parents lalui.. Acah acah dekat anak setiap kali dia nampak org lain buat.. ”

“ Klent0ng je skit.. Pun jadilah.. Lucu daddy pun haha.. Comellah cik yam and daddy.. Cik yam tak rasa ke rambut takdee daddy gunting.. Haha.. ”

Comel je Cik Yam dengan daddy. Fizo juga kelihatan semp0i melayan karenah anaknya yang dilihat semakin membesar dan aktif pada usia seperti ini. Semoga Fizo sentiasa sihat dan berjaya dalam apa jua yang dilakukan serta Cik Yam membesar menjadi anak yang solehah dan kebanggaan ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber: IG fizoomar

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..