” Pada tahun pertama saya melahirkan anak, mungkin ya sed1h.. ” – Datin Almy Nadia

Video Datin Almy Menjawab Soalan Tentang Isu Bentuk Badan Yang Dikaitkan Dengan Dirinya Raih Pujian Ramai. Bagus Datin Almy Ni, Tak Hip0krit Dan Telus Jawapannya. Part Pesanan Dato’ Fizz Tu Paling Win !!

Meninjau akaun Instagram Dato’ Fizz Fairuz, telah dikongsikan satu temubual antara Datin Almy Nadia dan wartawan. Kata Datin Almy, dia seorang yang simple dan mempunyai misinya sendiri. Datin Almy menegaskan dia sudah mempunyai kerjayanya sendiri iaitu menjadi seorang surirumah sepenuh masa.

Surirumah mungkin kecil pada mata orang, namun itu kerjaya yang paling menuntut kesabaran yang tinggi dan mulia. Tambah Datin Almy lagi, dia tidak boleh menjadi orang lain sebagaimana yang orang mahukan.

Lebih selesa menjadi diri sendiri, Datin Almy selalu mengingati pesan suaminya agar ukur baju pada badan sendiri. Datin Almy turut diajukan persoalan tentang bentuk badannya yang sering dipertikaikan oleh ramai.

Tenang dan tidak melenting, kata Datin Almy ketika selepas bersalin anak sulung dahulu dia mengakui perasaannya sed1h melihat perubahan badan. Namun selepas itu, Datin Almy lebih gembira dengan dirinya sendiri. Apatah lagi ada suami yang jenis suka menggembirakan isteri.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini telahpun meraih ribuan tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Yes betul, jadi diri sendiri Almy Nadia. Love sangat Almy, perkongsian yang sungguh memberi inspirasi.. “

” Keep it up babe, Percaya la dik awak lebih “glowing” di mata Allah, suami dn anak2.. itu dah lebih dr cukup sgt.. “

” Aduiiii dri kecik, smpi beso kite suke tgk awak.. lakonan awk… ni kalau belakun balik ni mst best… yg penting dri dulu smpi skunk tetap cantik.. “

” Cantiknya datin almy ni, suka perwatakan datin ni. Tengok ramah orangnya baik.. semoga sentiasa dalam lindungan rahmat Allah swt. Seluruh keluarga datin.. “

” Makin berseri, Yeahhhh peace.. Kita Sama almy… ala BG can la kmi cute.. zmn Dar4 dulu org tak Kata Kita cute.. org Kata Kita cntik.. la ni la br org Kata Kita cute… yer dak.. “

” Setuju sangat-sangat, respect Datin ni. Janji dato sayang, itu sudah cukup bagi seorang isteri.. “

” Terbaiklah datin almy.. kita geng biarlah orng nk kata kita apa pon.. pakai baju ukur badan sendiri jgan ukur dibadan orng.. “

” Macam mana datin setenang ni. Terbaik datin saya suka cara datin.. jadi diri sendiri adalah lebih terbaik.. “

Betul apa yang Datin Almy katakan itu, ganjaran di akhirat sana yang lebih bermakna. Apa sahaja yang dikatakan dan apa sahaja kut0kan yang diterima, Datin Almy kekal tenang. Respect dan salute lah pada Datin Almy. Semoga Datin Almy terus ceria dan happy selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fizz Fairuz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..