” Ni mesti ada g0sip hang4t ni, laju je jalan masuk bilik. Haha.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Fazura, Nur Fatima Aisya Bersama Sepupunya Maryam Buat Peminat Terhibur. Alahai Fatima, Comel Je Pimpin Tangan Adik Sambil Gelak Tu. Nak Ajak Membawang Ke Tu, Hehe !!

Semakin hari, semakin banyak telatah anak sulung pasangan Fazura dan Fattah Amin iaitu Nur Fatima Aisya yang mencuit hati peminat. Membesar dengan penuh kasih sayang dan perhatian daripada mommy dan daddynya, Fatima anak yang baik dan mudah diurus.

Meninjau akaun Instagram Fattzuralovelife, telah dikongsikan satu video pendek yang memaparkan gelagat Fatima ketika berada di rumah bersama sepupunya, Maryam. Sememangnya Fatima dan Maryam sangat akrab hubungannya dan banyak melakukan aktiviti bersama.

Kelihatan dalam video ini, Fatima memimpin tangan Maryam sambil kedua-duanya bergelak ketawa menuju ke dalam bilik. Gembira betul 2 ‘ketul’ kesayangan mommy ni, entah apalah yang digelakkan oleh mereka berdua.

Fatima juga seperti sudah berlagak seperti ‘Kak Long’ menjaga adik. Sambil pimpin tangan, sempat Fatima memandang ke arah Maryam. Betul-betul menjaga adik si Fatima ini. Fazura sendiri pun ger4m melihat gelagat Fatima dan Maryam.

Jom tonton video di bawah :

Antara video perkongsian lain yang menarik tentang Fatima yang dapat ditonton :

Perkongsian ini telahpun mendapat hampir 50 ribu tontonan sejak ianya dimuatnaik sehingga sekarang. Antara komen-komen peminat :

” Kak Long Fatima tarik tangan adik Maryam, comel nau hehe. Kemain happy dua-dua. Ada la benda nak buat tu, panjang akal betul.. “

” Kakak kakak sangat haha, comel jer dua ketul bff ni. Bukan main ek siap berpegangan tangan lagi. So sweet la kak long fatima ni.. “

” Cutenya dua anak dar4 ni. Ala cik yam pun mengikut je ye. Kemain ada geng haha, cutie besties.. “

” Alahai cutenya, ger4m 2 ketul ni g1g1t kang. Kak long Fatima nak adik ke tu hehe.. Apa yg digelak gelakkan tu macam ada projek besar je kan haha.. “

” Eei lepas tu gelak-gelak bersama, ger4m betul tengok. Fatima pimpin tangan tengok-tengok jugak belakang. Tak0t member langg4r tiang.. “

” Dah macam teletubbies 2 ketul ni haha. Nampak sangat gelagat Fatima ni macam Kak Long. Ni mesti ada gos1p hangat ni, laju je jalan masuk bilik haha.. “

” Haha cutenya berpegangan tangan, nak pergi membawang ke tu Fatima. Ger4m la tengok, ketawa riang bersama.. “

” Oh my gugurl sangat, ajak masuk bilik nak sembang sembang girl talk. Jalan pimpin tangan sambil giggling, Fatima is ready to be a big sister.. “

Comel sangat si comel berdua ini sampai peminat pun ger4m melihat gelagat mereka. Semoga hubungan akrab Fatima dan Maryam berkekalan sehingga dewasa dan kedua-duanya membesar menjadi anak yang solehah kepada kedua ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : Fattzuralovelife, IG Fattzurarangers

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..