” Ni kalau ade game macam ni kat rumah, memang tak keluar rumah pun tak pe.. ” – Netizen

Video Ajak Shiro Sedang Bermain Game Membawa Pesawat Di Rumah Cur1 Perhatian Ramai. Woww.. Mainan Orang ‘Have-Have’ Jer Ni. Tengok Skrin Tu Sudah Lah !!

Ajak Shiro atau nama sebenarnya Mohd Hanaffi bin Razak merupakan seorang pelawak popular, yang bakatnya dikesan menerusi rancangan pencarian bakat komedi iaitu pertandingan Raja Lawak. Terdahulu, Ajak turut bergandingan bersama rakannya, Shahrol dalam sebuah kumpulan bernama Shiro.

Kini, selain bergelar pelawak, Ajak turut menceburi bidang lakonan dan pengacara radio di sebuah stesen radio swasta. Bakat yang dimiliki oleh Ajak itu membuatkan dia kini antara selebriti yang berpengaruh dalam dunia hiburan tanah air. Untuk pengetahuan semua, sebelum bergelar anak seni, Ajak berkhidmat sebagai tentera laut Malaysia.

Telah mendirikan rumah tangga bersama gadis pilihannya iaitu Nur Afifah Amin yang merupakan seorang guru. Pasangan ini turut mempunyai tiga orang cahaya mata iaitu dua orang lelaki dan seorang perempuan. Meskipun sibuk bekerja, Ajak dilihat merupakan seorang suami dan bapa yang sangat penyanyang yang cukup mengutamakan keluarganya.

Terbaru, Ajak telah berkongsi satu video menerusi akaun Instagram yang telah dirakam oleh isteri tercinta memaparkan Ajak sedang mengisi masa lapangnya dengan bermain permainan pengendalian pesawat. Ajak yang berpakaian jubah putih itu begitu leka bermain permainan tersenyum apabila sedar gelag4tnya itu telah dirakam isterinya.

Jom tonton perkongsian video itu di bawah ini :

Video Ajak bermain permainan pengendalian pesawat itu telah mencur1 perhatian netizen. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Perghhhhhh.. Akhirnya jd jugak pilot.. “

” Ajak tentera lautkn, tapi blh jd pilot lak.. “

” Ni kalau ade game macam ni kat rumah, memang tak keluar rumah pun tak pe.. “

” Pergh… Ini baru betul2 hobi.. “

” Airlines to Jeddah…. Pilot pakai spek.. “

” Hahhhahhahah kau memang stylee Jakkk.. “

” Berapa setup nie bang shiro?? “

” Pkp pkp ni mmg sedap la siapa ada gaming mcmni perghhh.. “

” Best la kalau ada tu x kluar rumah da.. “

Fuhh.. Memang menjadi idaman lah bagi sesiapa yang sukakan game macam ni. Nampak memang real kot. Pandai yer Ajak bawa pesawat. Hehe.. Ada gaya boleh jadi pilot ni. Kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Ajak dan keluarga sentiasa dalam keadaan sihat selalu dan bahagia sentiasa. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ajak Shiro by Berita Kopak

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..