” Nak masak memang dressing macam tu ke.. “

Kongsi Gambar Di Dapur, Pemakaian Rozita Che Wan Dikomen Peminat. Jawapan Che Ta Kelakar Sungguh. Alahai Kiah Pekasam, Semp0i !!

Siapa tidak kenal pelakon, pengacara dan usahawan yang cantik jelita, Rozita Che Wan. Lebih mesra dengan panggilan Che Ta, pemilik nama Rozita Abu Bakar ini mempunyai ramai pengikutnya yang tersendiri yang mana sehingga kini sudahpun mencapai 4.6 juta orang.

Bergelar isteri kepada pelakon berdar4h kacukan, Zain Saidin, ini adalah perkahwinan kedua buat Che Ta. Pernah mengahwini seorang juruterbang bernama Azuar Effendy Zulkaply, Che Ta dikurniakan dua orang anak menerusi perkahwinan ini. 2 orang anak terunanya ini dinamakan sebagai Ammar Effendy dan Aniq Ezzra.

Manakala Aaisyah Dhia Rana pula adalah anak dari perkahwinannya bersama Zain. Che Ta yang cukup terkenal dengan kecantikan wajah dan kerampingan badannya itu sering mencur1 perhatian ramai. Walaupun sudah berusia lewat 40-an, beliau tetap kelihatan muda seakan-akan remaja.

Menerusi akaun Instagram, Che Ta telah berkongsikan sekeping gambarnya yang kelihatan seperti sedang memasak di dapur. Gaya pakaian dan rupanya yang kemas dengan solekan itu menarik minat netizen. Bila masa tak cantik Che Ta ni eh?

Jom baca perkongsian di bawah :

Rata-rata netizen memuji penampilan Che Ta ini. Antara komen-komen netizen :

” Punya la lawaa masuk dapur macam nak bersanding atas pelamin la sis nie.. “

” Tudia.. Duk dapoq pun punya la segak aii.. Seqeyau habih meqecik minyak kat baju lawa-lawa tu.. Habih belemoih sat g.. “

” Amboiiiii segaknyaaa, masuk dapuq pon kena segakkk.. “

” Dok dapoq pun segak keming.. “

” Hebat nak masak pun dress up m4ut.. “

” Kat dapuq pun voqqq baq hang…. Gojesss letop che taaa kita ni.. “

” Haqi haqi segak aihhh Che ta.. “

Ada juga pertanyaan yang mendapat respon dari Che Ta dan jawapannya amat menggeletek hati.

Lawa sungguh Che Ta ni. Macam 24 jam cantik gayanya. Beruntunglah Zain dapat isteri yang lawa sentiasa. Bukan setakat cantik, melawak pun pandai. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Che Ta sentiasa ceria dan gembira disamping keluarga tersayang. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rozita Che Wan by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..