” Muka sama weh, kembar Kak Mawar ke.. ” – Netizen

Muatnaik Gambar Bersama Abang, Wajah Abang Mawar Rashid Cur1 Perhatian Peminat. Wah, Nampak Macam Kembar, Ingatkan Adik !!

Sebut sahaja nama Mawar Rashid, pasti semakin ramai mengenalinya. Baru-baru ini, Mawar telah memuatnaik gambar bersama abangnya, Arfan Rashid bersempena hari lahir abangnya itu. Arfan baru sahaja menyambut ulangtahun kelahirannya yang ke 27 tahun.

Sebagai seorang adik, Mawar tidak ketinggalan memberi ucapan hari lahir buat abangnya itu. Menurut Mawar, Arfan merupakan seorang abang yang baik dan sangat menyayangi anak-anak saudaranya termasuk anak Mawar. Mereka sememangnya sangat rapat sejak kecil lagi.

Arfan sentiasa berada di sisi Mawar dan selalu menggembirakan hatinya. Di akhir ucapan tersebut, sempat lagi Mawar bergurau dengan abangnya dengan memberi gelaran ‘ abang bvlu keti4k panjang’. Gurauan ini turut membuatkan ramai peminat terhibur.

Mawar turut berkongsi beberapa gambar dan video mereka berdua yang banyak memberi kenangan bersama. Antaranya video Arfan melayan Rafael dan yang paling sweet ialah video Arfan mengik4t tali kasut Mawar. Wah, memang seronok bila adik beradik tetap rapat sehingga dewasa.

Jom kita lihat perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian Mawar ini mendapat pelbagai reaksi daripada netizen. Kebanyakannya menyatakan wajah mereka seperti kembar dan Arfan nampak muda seperti seorang adik kepada Mawar. Antara komen-komen yang diberikan :

” Comel la korang. Serupo la muko mawar nga gfan. Segaknya depaaa, Bestnya ada abang. Sibling goal , muka sama. Abg ruponyo igt adik npok mudo.. “

” Happy birthday to Gfan.. sy ingt kan Gfan ni adk kak mawar, patutla pel1k bila dngr bahasakn diri kak mawar adk bila berckp dgn Gfan.. “

” Muka sama wehh. Hahahahha kembar kak mawar ke cemana… happynya tngok relay u dua beradik. Suko dooh tengok adik beradik duo oghe ni .. “

” Single tak? na mai mean kan lei a kak mawar suai makkkk .. comel jer diorang ni. Part ikat kasut sweet. keti4k bvlu panjang.. ad0ii.. “

” Aish sweet ja aku ada abang ditend4ng ja. Happy birthday arfanrashid .. Nmpk sgt penyayang tu abg mawarashid.. HAHA abe ti0k bvlu panjey.. “

” Supow kembar duo ore ni.. zaman keek lg dk tgk puok dio sokmo ┬ápi beday gfan.. Adik beradik demo comel semua .Ibu mawar pulak sgt cantik.. “

Wah, inilah dikatakan sibling goal. Adik beradik tetap bersama walau apa pun berlaku. Kami di Berita Kopak turut mengucapkan selamat hari lahir kepada Arfan Rashid yang ke 27 tahun. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mawar Rashid

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..