Connect with us

Artis / Selebriti

” Muka nenek Sheila Rusly lah, comelnya sayang.. ” – Netizen

Posting Terbaru Gambar Anak Elisya Sandha, Bunga Elhaq Memakai Tudung Buat Ramai Geram. Amboi Comel Betul Bunga Pakai Serba Putih Dan Berhijab, Nampak Sebijik Macam Muka Nanna Dia !!

Menerusi akaun Instagram Bunga Elhaq, perkongsian beberapa keping gambar Bunga bersama ibunya, Elisya Sandha telah meraih perhatian ramai. Posting ini dimuatnaik bersempena menyambut bulan Ramadhan Al Mubarak.

Apa yang membuatkan ramai netizen berasa geram ialah penampilan Bunga yang sangat comel bertudung. Bunga dan Elisya berpakaian sedondon berwarna putih. Alahai, manis sungguh Bunga apabila mengenakan tudung seperti ini.

Klik gambar untuk info..

Tidak kurang juga buat Elisya yang nampak cantik bertudung walaupun tanpa secalit solekan. Ada yang menyatakan wajah Bunga apabila mengenakan tudung nampak seperti neneknya iaitu Sheila Rusly. Cucu kesayangan nenek sangat Bunga ni.

Perkongsian ini telah menerima lebih 6 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Bunga sering menjadi perhatian di media sosial sejak Bunga dilahirkan lagi. Lihatlah sahaja pengikut akaun Instagram Bunga sudah melebihi 100 ribu orang.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk gambar seterusnya.. )

Ramai yang ger4m melihat wajah comel Bunga memakai tudung. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen ialah :

” Ya Allah comel heloknyaaa bunga pakai tudung.. cuba mummy share apa amalannya? Anak I dh mcm kepala lion dance yg goyang kiri kanan tu ha kena bila sarung je smtg kt kepala dia (boleh bygkan tak?) “

” Ya Allah comel la bunga.. Alahai tomell nya aunth gerammm tau bunga.. Salam Ramadhan slmt berpuasa. Comel2 dua beranak ni. “

” Comelnya mommy n bunga.. Selamat pagi .Bunga dan Mummy.selamat berpuasa Mummy.. comel cucu nana dan dada ni.. “

” Sho cute Bungaaa.. Alolo cute nye.. Masha Allah.. So cute bunga Salam Ramadan Bunga &family.. nanti pose tau bunga.. “

” Kenapa comel sangat ni… Muka nenek sheilarusly_jspictures lah.. Alololooolo cute nya bunga elhaq selamat berpuasa sayang achik .. “

” Ya Allah comel nya salam Ramadhan bunga sekeluarga .. Masha Allah….Both are sooo cute, Selamat menunaikan ibadah puasa elisya.. “

” Comelnya sayang… Selamat berpuasa bunga yg comel cantik .. Bunga terpegun dgn maknya.. So cantik.. Ala, tomei tomei nak solat.. “

Klik gambar untuk info..

Bak kata pepatah ke mana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi. Bunga mewarisi kecantikan ibunya dan juga neneknya. Semoga Bunga Elhaq membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah serta berjaya dalam kehidupan. Aminn..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elisya Sandha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT