Connect with us

Artis / Selebriti

” Muka ada iras mak mertua dia, Shafnie. Cantik, sejuk mata memandang.. ” – Netizen

Video Close-Up Wajah Isteri Anak Lelaki Shafnie Zainuddin, Shabil Iman Raih Perhatian Ramai. Wah Memang Ada Iras Lah Menantu Dengan Ibu Mertua. Nampak Macam Adik-Beradik Jer Dengan Shafnie !!

Umum mengetahui yang anak kepada Shafnie Zainuddin iaitu Muhammad Shabil Iman baru sahaja mendirikan rumahtangga bersama pilihan hatinya bernama Afiqah. Shabil merupakan anak kedua Shafnie memilih tarikh 11 November sebagai hari bahagianya.

Meninjau ke satu akaun TikTok, perkongsian sebuah video close up suri hati Shabil telah meraih perhatian ramai. Afiqah mengenakan persalinan pengantin berwarna putih untuk hari pernikahannya dan sangat cantik serta manis orangnya.

Klik gambar untuk info..

Ramai menyatakan wajah Afiqah saling tak tumpah seperti ibu mertuanya, Shafnie. Sekali pandangan seperti adik beradik sahaja apabila bersama ibu mertuanya. Wah, pandai Shabil memilih pasangan hidupnya dan nampak sangat sepadan.

Perkongsian video ini telah menerima lebih enam ratus tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Apabila Afiqah tersenyum, senyumannya sememangnya sangat seiras dengan ibu mertuanya. Sama cantik dan sama padan dengan Shabil.

Jom tonton video di bawah :

@shafnieezainuddin

Manis Orangnya😍 #shafnaniezainuddin #fyp #foryou #foryourpage #fypp #fypag

♬ Hingga Tua Bersama – Rizky Febian

Di ruangan komen, ramai yang menyatakan wajah isteri Shabil seiras dengan ibunya, Syafnie. Antara komen-komen yang diberikan :

” Muka ada iras iras mak mertua dia…cantik sejuk mata memandang.. seiras betol mentua ngn menantu.. luar… cantek dalam.. masya allah. suka sgt tengok muka..  “

” Tahniah dapat menantu.. semoga terus berbahagia… menantu ada iras wajah ibu mertua..  pandai shabil pilih utk wat isteri.. “

” Muka diaorg iras² lah,,moga kekal hgga jannh.. tahniah..menantu muka sama cm mak mertua…alhmdulilah.. Dah mcm muka mak mntua dia lak.. cantek .. “

” Cantiknya..semoga bahagia hingga jannah.. seiras dgn suaminya ..panjang jodoh.. nasib anak laki kalu x jenuh nak panggil wali dah lah wali p obersea.. “

” Muka seiras mak mentua.cantiknya.. Manis macam MIL.. mccm fathia latif pun ada juga..cantik.. mnntu tu dah rupa mak mentua dh. muka nak sma dh… “

” Muka mcm mIL..  masyaAllah.. cntik.. Benar Allah tu maha hebat, dia titipkan 2 anak laki dekat single mom yg kuat, utk mudahkan urusan berkahwin mereka tanpa bantuan sosok ayah.. “

” MasyaAllah…cantiknya.. iras mak mertua dia laa .safnie.. pandai dia cri wife seiras mak dia.. Free hair cantik pakai tudung lagi cantik.. “

Klik gambar untuk info..

Kami di Berita Kopak mengucapkan tahniah kepada Shabil Iman dan isteri. Semoga bahtera perkahwinan yang dibina berkekalan hingga ke jannah dan dikurniakan zuriat yang comel-comel. Selamat pengantin baru buat pasangan ini. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : Tiktok Shafnieezainuddin / IG Syafniee Zainuddin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

%d bloggers like this:
##FREAKOUT