“ Mini Dayah, so cute. Auntie terhibur dengan gelak Fahri.. ” – Netizen

Dayah Bakar Muatnaik Video Anaknya, Achbar Muhammad Fahri Sempena Mencapai Usia Enam Bulan Cur1 Tumpuan Peminat. Lepas Ini Fahri Boleh Start Makan. Happy Betul Fahri Ya !!

Achbar Muhammad Fahri merupakan putera kesayangan kepada pengacara berbakat Malaysia, iaitu Dayah Bakar. Dayah dilihat gemar memuatnaik kisah Fahri dan tidak kedek0t untuk berkongsi perkembangan anaknya buat peminat. Ada sahaja rag4m dan reaks1 comel Fahri yang sering menjadi tumpuan peminat di laman sosial.

Meninjau ke akaun Instagram Dayah, satu perkongsian video Fahri sedang ketawa telah dimuatnaik untuk tatapan peminat. Di sebalik suara video itu, Dayah pula kelihatan begitu seronok bergurau manja dan bermain dengan Fahri. Malah, reaks1 dan bunyi comel Fahri ketawa itu membuatkan ramai terhibur.

Pantas masa berlalu, Fahri sudah semakin sihat membesar dan kini telah mencapai usia enam bulan. Tulis Dayah, Fahri ketika ini sudah boleh mula belajar untuk makan. Dayah sebagai ibu pasti teruja dan akan lebih aware memberi Fahri makan makanan berbentuk pepejal buat kali pertama.

Fahri juga kelihatan begitu seronok dius1k manja oleh ibunya. Memang, pada usia kanak-kanak yang sebaya Fahri, akan seronok untuk diajak bermain dan bergurau dan merapatkan lagi hubungan antara ibu dan anak. Pastinya video Fahri yang ketawa ini membuatkan ramai yang suka menontonnya berkali-kali.

Jom kita tonton video di bawah :

Kulit Fahri yang mulus dan lengannya yang temb4m buat ramai bertambah ger4m melihat gayanya itu. Malah, p0stingan Dayah menerima banyak reaks1 positif. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Ger4mmnya.. Leher mana Fahri.. Cuteee.. Eiii cutenesss 0verl0aded.. makin mengembang la fahri lepasni sebab dah boleh makan.. ”

“ Tak jd kerjalah mama Fahri ni.. Dok menggom0l Fahri je kerjanye.. Hi menantu mama.. Eee cute betul.. love nyaaa.. pinjam kening.. ”

“ Ok terus semangat nk buat kerja rumah.. Auntie loveyouuu fahri.. Omeyyy.. Masya Allahh, lengannya kaya roti s0bek fahriii.. ”

“ Ger4mnya tngk biceps dia.. Ibuuu.. Fahri pen4t ketawa.. yeayy boleh makan croissant.. Mini dayah.. So cute.. Auntie terhibur dgn gelak fahri.. ”

“ Ma morning viewww.. Ger4m lah aunty buka ig je kuar muka fahri dulu.. Comel sgt gelak tu.. Yeayyy Fahrii boleh makan dah.. makin dem0kk la nanti.. ”

“ Lengan tangan dia tu rasa eee ger4m tengok.. happy go lucky like his mom.. Yeahhh Fahri takyah cur1 cur1 ngap croissant dah.. ”

“ Hehe Comel.. Tarikh sama dgn inara 17hb.. Tapi beza sebulan heheh.. Ad0hh Fahriii thank you for cheering me up baby.. ”

Mendengar Fahri ketawa sahaja membuatkan ramai yang ger4m mendengarnya. Ada sahaja ragam Fahri yang membuatkan netizen sentiasa tidak jemu melngikuti perkembangannya. Semoga Fahri membesar dengan sihat dan terus menjadi anak soleh buat Dayah dan babanya serta Dayah sentiasa maju dan terus sukses dalam segala bidang yang diceburi. Aminn

Silakan SHARE..

Sumber: IG dayahbakar                                                 

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..