” Comel Rayyan, kulit putih gebu halus. Muka Korea sangat.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Anak Elfira Loy, Muhammad Rayyan Khalaf Yang Semakin Membesar. Wah, Makin M0ntel Rayyan Dengan Pipi P4u. Comel Sangat !!

Begitu pantas masa berlalu, anak kepada selebriti Elfira Loy pada tahun ini akan mencecah usia 2 tahun pada Oktober 2021 nanti. Muhammad Rayyan Khalaf atau mesra dipanggil Rayyan juga salah seorang si cil1k yang sering menjadi perhatian di media sosial.

Meninjau ke akaun Instagram Elfira, beberapa gambar terkini Rayyan telah dikongsikan. Seperti kebiasaan, gambar Rayyan pasti mencur1 perhatian para pengikut Instagram Elfira. Kecomelan Rayyan membuatkan ramai ger4m melihatnya.

Dengan kapsyen, ‘ Tetiba kejap je besar’, sememangnya Rayyan nampak seperti kanak-kanak yang lebih besar dari usia sebenarnya. Nampak macam abang-abang sangat. Berkulit putih dan berpipi bulat, ada peminat yang menyatakan wajah Rayyan seperti anak c1na dan ada juga menyatakan seperti anak korea.

Beberapa gambar yang dikongsikan memaparkan gelagat Rayyan di sekitar taman rumah mereka dan nampaknya Rayyan mempunyai playground sendiri. Bermacam-macam permainan yang ada untuk Rayyan dan pastinya Rayyan seronok bermain.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Rata-rata netizen ger4m melihat wajah comel Rayyan terutamanya pada bahagian pipinya yang m0ntel. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Everytime he comes on my feed… instant automatic double cl1ck. Time flies when you’re having fun. K0nfius jap, laki ke prmpuan ni .. “

” Chubby nya pipi tuuu. comelnya awak. Comelll Rayyan… kulit gebu halus. aduh her0 korea ni, tak pernah tak comel.. “

” Ger4m sungguh tengok tang mata rayyan tu. Alahaiii dah besar dah dia.. kejapnyeeeee. muka korea sangat.. “

” Alahai handsome, Macam abang2 dahhh. Mata rayyan cantik . betullah kejap je besar.. Adoiiiii…. comel bud4k seket0 ni… putih melep4k.. mulus kulit dia”

” Ehh ger4m nye rayyan ni.. Skali tgok iras anak pmpuan saya. Beza umur sebulan je. 1.9 dgn 1. 10. Fuhh segak aihh rayyan ni.. “

” Eyyyy handsome and cutee sangat laaa. Tibe2 da pandai main golf law4n ayah rayyan ye. nak g1git pipi sikit bolehhh.. “

” Pinjam pipi jap. Nk ngorat rayyan boyeh. Hai bf nk num tepun.. Kecik2 dh encem la . Comel sgt… ger4m pipi tu.. rayyan awak hensam sgt..  “

Nampak cepat Rayyan membesar dan makin comel. Part mata dan kening Rayyan nampak sama dengan mommy. Kecil-kecil dah nampak. Semoga Muhammad Rayyan Khalaf membesar dengan sihat dan bijak serta menjadi anak yang soleh.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elfira Loy

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..