” Mesti menyesal perempuan selendang pink tu reject dulu.. ” – Netizen

Hairul Azreen Kongsi Video Thr0wback Sewaktu Zaman Remaja. Namun Aksinya Ketika Mengusik Gadis-Gadis Ketika Berjalan Di Taman Buat Ramai Yang Terhibur !!

Pelakon Hairul Azreen sememangnya kini dikenali ramai, lebih-lebih lagi setelah dia berjaya membawa watak yang diberikan menerusi filem aksi iaitu Paskal. Suami kepada pelakon Hanis Zalikha ini mempunyai peminat-peminatnya yang tersendiri yang sentiasa mengikuti perkembanganya menerusi laman media sosial.

Siapa sangka dahulunya di awal pembabitannya dalam bidang lakonan kurang dikenali dan hasil lakonannya juga kurang mendapat pujian ramai. Namun sikap yang sentiasa sabar dan terus berusaha untuk berjaya membuahkan hasil buat Hairul sepanjang bergelar anak seni dan kini Hairul adalah selebriti yang dikategorikan telah berjaya.

Perkongsian hidup bersama Hanis Zalikha, pasangan ini telah dikurniakan sepasang cahaya mata yang sangat comel. Bukan sahaja mereka yang menjadi tumpuan, malah anak-anak mereka juga menjadi tumpuan ramai.  Hairul dan Hanis sering berkongsi video dan gambar terkini menerusi akaun Instagram yang diwujudkan untuk anak-anak mereka sebagai tatapan ramai.

Menerusi akaun Instagram Hairul Azreen telah berkongsi satu video yang memaparkan ketika Hairul ketika remaja ketika menghadiri kem taekwondo bersama rakan-rakan yang lain. Wah rupanya Hairul dari dahulu memang meminati aktiviti seni mempertahankan diri.

Ikuti perkongsian video tersebut di bawah :

Namun aksi Hairul yang cuba menyak4t gadis-gadis yang sedang berjalan dalam video itu menjadi perhatian ramai. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Perempuan tu gel1 !! Jer.. Skrng kalau jumpa abg mesti nk tangkap gmbr sekali nanti abg ingt blk muke dia. Pastu kalau dia nk bergmbr buat !! X nmpk, gurau !! “

” Aku yakin perempuan berselendang pink tu pon menatap video ni sambil bergenang air mata rul mengenangkan sixpax ko sekarang.. Hahaha.. “

” Mesti budak perempuan tu frust skg.. Hahahah.. “

” Mesti menyesal pompuan tu reject dulu.. “

” Skrg dh handsome g1le, mesti menyesal pompuan tu reject dulu.. “

” Hahahaha kurus naw but now sado chukk k! Awek berdua tu kompom nyesal x lyn dulu.. “

” Sape yang reject hairul dulu mesti menyesal, kacak kot sekarang.. “

Dulu pun kacak juga, cuma kurus kering, sekarang macho badan pun tegap. Siapa sangka tuah ‘budak nak4l’  dahulu sekarang menjadi seorang yang popular dan dikenali ramai. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap Hairul sentiasa berjaya dalam bidang yang diceburi.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hairul Azreen Idris

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..