” Meow tu muka macam tak puas hati jer, hehe comel.. ” – Netizen

Gambar Bersanding Intan Ladyana Dan Suaminya, Harris Alif Bersama Kucing Peliharaan. Namun Gaya Mim1k Muka Kucing Tersebut Tarik Perhatian Ramai.  Alahai Pandai Yer Si Bawse Jeal0us !!

Dua hari lalu, pasangan selebriti terkenal Intan Ladyana dan Harris Alif sah bergelar pasangan suami isteri setelah dengan sekali lafaz dalam majlis pernikahan yang berlangsung di Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (Jawi), pada jam 10 pagi.

Jika dilihat hingga hari ini, menerusi laman media sosial, kisah ijab kabul pasangan ini telah dibanj1ri dengan ucapan tahniah daripada warga netizen. Malah tema pakaian nikah pasangan ini juga turut mencur1 perhatian ramai meskipun kelihatan simple, namun ianya begitu cantik.

Terbaru, di akaun Instagram milik Fillea Studio telah berkongsi gambar persandingan Intan dan Harris. Paling menarik, pengantin baru ini turut mengabadikan kenangan hari bahagia mereka dengan bergambar bersama kucing peliharaan Intan yang bernama Bawse.

Perkongsian gambar oleh akaun Instagram fillea studio tersebut telah mendapat tiga ribu lebih tanda suka dan puluhan komen yang tertarik akan gambar yang dikongsikan itu. Memang cantik dan menarik gambar nikah pasangan ini walaupun diadakan dalam keadaan serba sederhana.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Meninjau di ruangan komen, ada yang terhibur melihat mim1k muka kucing pelihatan Intan kerana kelihatan begitu gar4ng dan mereka juga mengucapkan selamat pengantin baru buat Intan dan Harris. Antara komen-komen warga netizen adalah :

” Meow tu muka macam tak puas hati jer, hehe comel, macam tahu jer tuan dia dah ada teman baru, selamat pengantin baru Intan.. “

” Cantik lah gambar ni, abadikan bersama kucing tersayang, mesti Intan sayang sangat ni dengan kucing ni, so cute.. “

” Suka tengok pasangan ini, sama cantik, sama padan, muka pun ada iras. Semoga ik4tan perkahwinan ini kekal hingga ke syurga.. “

” Bila tuan kucing ada partner tp kau masih belum ada partner be like lah, hahaha, gar4ng-gar4ng muka pun comel si kucing ni.. “

” I love sgt picture meow kat atas pelamin dgn Intan, picture yg sangat cantik, walaupun muka kucing tu tak puas hati, hahaha.. “

” Alahai muka kucing tu, hehe mesti tak best, tak0t tuan dah tak sayang lah tu, sebab dah ada cinta hati, jangan sed1h2 meow.. “

” Tahniah Intan dan suami, alhamdulillah urusan kalian dipermudahkan, semoga hubungan yang dibina ini kekal bahagia.. “

Comel betul gambar bersanding Intan dan Harris bersama kucing peliharaan mereka. Patut ramai yang terhibur, memang mim1k muka kucing tu comel walaupun nampak gar4ng. Kami dari Berita Kopak turut mengucapkan selamat pengantin baru kepada kedua mempelai ini, didoakan semoga kalian sentiasa bahagia bersama.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fillea Studio, Inaijari, Intan Ladyana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..