” Sekali imbas, muka Aisya macam Tiara anak Achey.. ” – Netizen

Datin Seri Umie Aida Kongsi Gambar Anak Perempuannya, Aisya Humaira Yang Berp0sing Ketika Gambarnya Diambil. Comel Aisya, Dah Pandai Bergaya !!

Umum mengetahui bahawa pelakon Datin Seri Umie Aida telah mengambil seorang bayi perempuan sebagai anak anak angkatnya. Bayi tersebut diberi nama Aisya Humaira. Umie sering berkongsi gambar dan video perkembangan Aisya di laman Instagram miliknya.

Meninjau ke laman Instagram milik Umie, Umie telah berkongsi beberapa keping gambar Aisya yang mengenakan gaun lace labuh berwarna putih. Selain gaun berwarna putih, Aisya juga mengenakan headband dan juga kasut daripada warna yang sama. Aisya dilihat meletakkan tangannya di atas dahi ala-ala gaya seorang model cilik.

Menerusi kapsyen ditulis pada p0sting tersebut, Umie mengatakan bahawa gaya yang dibuat oleh Aisya itu adalah gaya posing kerana Aisya dilihat cuba untuk berp0sing di hadapan kamera. Aisya juga kelihatan tidak m4lu untuk beraksi  serta memandang ke arah kamera ketika gambarnya diambil.

Perkongsian tersebut mendapat pelbagai reaksi daripada peminatnya. Peminatnya berasa terhibur melihat gaya bersahaja yang dipamerkan oleh Aisya. Kecil-kecil dah pandai bergaya Aisya apatah dengan wajahnya yang selamba ketika beraksi menambah lagi kecomelan wajah Aisya.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata peminat tertarik dan berselor0h dengan gaya yang ditunjukkan oleh Aisya selain memuji wajah Aisya yang semakin cantik mewarisi kecantikan Umie. Antara komen-komen yang dit1nggalkan:

” Wah.. Cantik bajunya.. Yeayyy.. Muat lagi baju ni.. Amboi.. Kemain anak d4ra ni.. eeee.. mkin ger4m.. cute sgt2.. Love you..”

” Adik p0sing apa tu ea umieaida9.. Princess nak gi mana tu?.. Beautiful little princess.. So beautiful.. So cute.. So sweet sayang.. “

” Aisya dah besarlah.. Cantik.. Ada bakat ni.. Kemahen posing dia.. Sekali imbas.. Muka aisyah mcm tiara anak achey.. “

” Subhanallah aisyah 0ii.. Kemainnya.. Tak leh dukung dah.. Masyaa Allah dah pen4t aisyah.. Amboi cantiknya aisya humaira.. mcm ibu dia jgak.. “

” P0se no 2 tu dok pikiaq ape sgt tu.. Mas4lah negara nie..kih kih kih.. Aduhaiii comel aisyahumaira pandai dah p0sing.. Alhamdulilah moga shat selalu ya.. Aamiin.. “

” Amb0i anak d4ra ni..  Yang no.2 tango ke or joget lamb4k.. Pandai p0sing.. Pandai bergaya.. Masya Allah.. Cantik sgt ni.. “

” Wah.. Da pandai p0sing yer princess.. Ni main teater ke pent0men ni.. Silau ke princess.. Halah halah mashaAllah.. Chantik nya aisah.. “

Comelnya Aisya bergaya begitu kan. Ke mana tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi. Pastinya Aisya mewarisi bakat daripada Umie yang berdar4h seni. Semoga Aisya  menjadi penyejuk hati kedua ibubapanya serta membesar menjadi anak yang baik, mendengar kata, solehah dan mentaati kedua ibubapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Umie Aida

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..