” Mampu gelak je yang last tu, mengada Alisa haha.. ” – Netizen

Hairul Azreen Kongsi Video Gelagat Anak-Anaknya, Yusuf Iskandar Dan Alisa Aisyah Bermain. Part Alisa Meng4du Tu Comel Jer !!

Menggondol anugerah Si Cilik Melet0p Era baru-baru ini, gelagat anak kedua Hairul Azreen, Alisa Aisyah pastinya menarik perhatian peminat. Apa sahaja berkenaan Alisa seringkali menghiburkan peminat. Sudah semakin petah bercakap, Alisa yang bakal berusia 2 tahun ini sering menjadi perhatian peminatnya.

Hasil tinjauan kami di Instagram Hairul, telah dimuatnaik satu video yang memaparkan aktiviti Yusuf Iskandar dan Alisa ketika hari minggu di rumah. Hari Ahad sememangnya dikhaskan Hairul dan Hanis hanya untuk bersama keluarga.

Kelihatan Yusuf dan Alisa yang seronok bermain turun tangga dengan gaya sambil duduk. Riuh dengan suara Alisa dan apa yang mencuit hati, sampai di tangga terakh1r Alisa meng4du sak1t. Apabila ditanya Hairul sak1t di mana, banyak pula tempat yang dikatakannya.

Melihat akan suasana rumah Hairul ini terlihat suasana yang sangat kemas dan cantik. Tangga yang dihiasi lampu ditepinya seakan dekorasi hotel. Sebelum ini juga, peminat kerap menegur dan berteka teki ini adalah rumah baru Hairul dan Hanis. Nampak mewah seperti hotel rumah pasangan ini dan ramai peminat meminta dibuat house tour. 

Jom baca perkongsian di bawah :

Gelagat Alisa yang meng4du menyebut perkataan sak1t itu mencuit hati ramai peminat. Amboi Alisa, seronok sangat main sampai tangga last baru terasa sak1t. Antara komen-komen mereka :

” Rumah ke hotel, cantiknya rumah. Confuse nak tengok rumah ke kids, 3 tingkat ni umahnya. Siap lif, tangga pun macam tangga cinema.. “

” Part last, sak1t haha. dah sampai baru ingat s4k1t. dah buat camtu mmg lah s4k1t alisa eyyy. Ikut je abg buat apa eh hehe.. “

” Kene buat 1 family slide tangga, Daddy Mommy Yusof Alisa sama-sama slide. Comey jek diorang ni, nak ikut boy kan dah sak1t hihi. s4k1t mont0t le tu, comel je meng4du..”

” Dahh seronok main main lepas tu meng4du sak1t. S4kit dan tomeinya Alisa ni. Drama queen sangat.. “

” Ger4m la tengok Alisa ni, ad0i banyak tempat sy4kitnye. Comelnya so cute she say s4kit. Rumah cantik, alisa yusuf comel.. “

” S4k1t pulak dah eeee ger4m. Elele mengada Alisa haha, dan dan je sak1t . Padahal time main seronok bukan main lagi haha.. “

” Last-last baru sak1t ehh Alisa, haha tak pernah tak cute Alisa. Hahhahaha eyyy momey je dia cakap sak1t.. “

Terhibur sentiasa peminat dengan keren4h Alisa ini, semakin besar semakin las4k tuannya. Hairul sendiri tergelak dengan gelagat puterinya ini. Semoga keluarga Hairul ini sentiasa dirahmati Allah dan semua anak-anak membesar dengan penuh kasih sayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hairul Azreen

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..