” Menus0k kalbu, rasa bahagia tengok macam ni.. ” – Netizen

Video Neelofa Dan Suami, Haris Ismail Sedang Membuat Taklim Bersama Raih Perhatian Peminat. Untung Lofa Ada Suami Yang Boleh Membimbing. Sejuk Mata Memandang !!

Sebut sahaja nama Neelofa, pastinya wajah si cantik ini akan terbayang di ben4k fikiran peminat. Mendirikan rumahtangga bersama Haris Ismail atau lebih dikenali sebagai PU Riz, pasangan ini juga bakal menimang cahayamata sulung mereka yang mana dijangka pada bulan ini.

Sekalipun sedang sar4t hamil, Neelofa tetap aktif dalam aktiviti sehariannya dan banyak berkongsikan posting yang memberi aura positif untuk peminat. Meninjau akaun Instagram Neelofa, telah dimuatnaik satu video terbaru Neelofa bersama Haris.

C0ret Neelofa di kapsyennya, perkongsian ini diharapkan dapat diterjemahkan sebagai pengerat kasih sayang untuk semua. Menunjukkan Neelofa sedang duduk di hadapan Haris, mereka mengadakan sesi taklim di mana Haris membacakan hadis dan didengari oleh Neelofa.

Mengajar doa untuk kedua ibu bapa, perkongsian ini sememangnya memberikan sesuatu buat peminat. Sejuk melihat bakal ibu dan ayah ini yang sentiasa manis dan pemurah dengan senyuman.

Jom tonton video di bawah :

Begitu ramai yang mengikuti perkembangan Neelofa dan sehingga kini, posting ini telahpun mencatatkan sebanyak 250 ribu likes dan hampir 5000 komen daripada peminat. Antara komen-komen mereka :

” Rasa bahagia tengok macam ni. Semoga kita semua dikurniakan pasangan yang dapat membimbing kita ke arah jalan Allah. Aamin.. “

” Alahai sedapnyaa. Kalau macam ni lah, 24 jam mintak ustaz baca doa pun tak ape. Sungguh luar biasa pasangan ini. moga Allah lindungi sentiasa.. “

” Moga suatu hari dapat macam ni, suami yang dapat bimbing saya. Cembvrunya, best je tengok dia orang belajar sama-sama.. “

” Terharunya, so sweet. Semoga Allah permudahkan urusan Lofa dan Haris, bahagia hingga ke syurga mencari redha Allah.. “

” Sukanya tengok pasangan ni, just to say. They perfect each other kan. Semoga kebahagiaan dunia dan akhir4t di miliki kalian dgn rahmat Allah tanpa batas.. “

” Setiap wanita solehah pasti mendambakan pasangan yg sentiasa seiringan dan dekat pada Allah. Subhanallah Alhamdulillah.. “

” Lovenya dengan hubungan dia orang ni, bestnya macam ni. Sejuk mata memandang, moga kasih sayang Allah bersama kalian hingga ke syurga.. “

” Bertuahnya Lofa, Alhamdulillah terharu dan ikut bahagia sama pasangan ini. Seb4k pulak rasa dan menus0k kalbu.. “

Alunan suara yang merdu mendamaikan hati, alhamdulillah Allah jodohkan mereka untuk saling melengkapi antara satu sama lain. Semoga banyak lagi perkongsian seperti ini pada masa hadapan dan boleh dijadikan peminat sebagai amalan bersama.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Neelofa, PU Riz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..