” Kita tengok Jep Sepahtu nak buat apa lagi lepas ni.. “

Video Roy Azman Membahan Jep Sepahtu Memasak Sardin Buat Ramai Ketawa Berdekah-Dekah. Namun Dalam Pada Kelakar Ada Juga Nasihat Yang Diberikan. Terbaiklah Roy !!

Sebut sahaja nama Roy Azman, pasti ramai mengenali pelakon yang membina nama sejak dari tahun 1993 lagi. Beliau antara selebriti yang mampu mengekalkan populariti sehingga kini. Roy banyak membintangi drama dan telefilem di televisyen.

Selain berlakon, Roy juga seorang pelawak. Walaupun sering membawa watak serius namun tidak dinaf1kan beliau juga mampu membawa watak yang kelakar. Sejak beberapa hari ini, Jep Sepahtu dan Roy Azman seperti bersaing antara satu sama lain dalam memuatnaik video.

Terdahulu, Jep pernah berkongsi video memasak ‘welcome-welcome’ kemudian diikuti oleh Roy Azman memuatnaik video yang sama. Gelagat dua selebriti ini telah menghiburkan para peminat mereka sehinggakan ramai yang ternanti-nanti video baharu dari mereka.

Menerusi akaun Instagram, Roy berkongsi video beliau memasak sardin. Video tersebut ditujukan kepada Jep Sepahtu yang terdahulunya memuatnaik video beliau memasak sardin. Siapa yang mengikuti akaun Instagram Roy, pastinya mengetahui bahawa beliau gemar membahan Jep.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

#stayathome #stayhealthy

A post shared by roy azman (@royazman30) on

Ini video daripada Jep sebelum ini :

Rata-rata netizen tidak dapat menahan gelak tawa melihat video Roy kali ini. Antara komen-komen mereka :

” Bang Roy.. aku tk pernah tk gelak tgok setiap posting kau ni bang. Aku doakan semoga abg dan keluarga sentiasa di rahmati olh NYA. ameen.. “

” Steady ler brader.. advice mahal tu.. tp lg mahal gelak x ingat dunia tu.. ahahaha.. “

” Bagus tengok abang bersyukur daripada ada yang lain x reti bersyukur padahal hari2 makan mewah.. “

” Hahahha adoi bang.. kelakor tu simpan sikit leh x.. “

” Mmg jahan4m ek kali nie… kita tgk jepsepahtu nak buat apa lagi lepas nie… “

” Seronok abg royazman30 masak xbukak ap1.. “

” Apsal kalau masak ap1 asik ttup je.. “

Ad0iii, ada sahaja benda yang Roy Azman nak membahan Jep Sepahtu. Kita tengok lepas ni mereka hendak berlaw4n apa pula ye. Sekurang-kurangnya gelagat dua selebriti ini menghiburkan peminat di kala berasa bosan berada di rumah. Betul tak ?

Silakan SHARE..

Sumber : IG Roy Azman by Berita Kopak 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..