” Masuk air Matin ni, menurun daddy dia betul.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Shuib Sepahtu, Ariq Matin Bermain Golf Buat Ramai Terhibur. Amboi Sempat Lagi Bergelek Sebelum Puk0l Bola Tu. Tak Pernah Tak Kelakar Matin Ni !!

Ariq Matin merupakan anak ketiga pelakon dan pelawak, Shuib Sepahtu. Berbeza dengan adik-beradiknya yang lain, ramai menyatakan Matin bakal mengikut jejak langkah bapanya sebagai seorang pelawak.

Ini kerana kebanyakan video atau pun gambar yang dikongsikan oleh Shuib di Instagram ada sahaja perkara yang menghiburkan oleh Matin. Antaranya video terbaru yang dikongsikan oleh Shuib semalam.

Shuib telah berkongsi video Matin sedang bermain golf. Matin yang memakai T-shirt putih dan berseluar pendek nampak begitu bergaya sekali memegang kayu golf. Pastinya Matin ingin menjadi seperti abangnya, Uwais yang pandai bermain golf.

Namun satu perkara yang menghiburkan ialah gelagat Matin yang menari sambil meng0yangkan pungg0ngnya membuatkan ramai tertawa. Setiap kali hendak memuk0l bola golf, Matin akan melakukan sedemikian. Eh, itu satu gaya senaman ke Matin, hehe.

Jom tonton video di bawah :

Ramai yang terhibur melihat gelagat Matin bermain golf. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Matin ni macam2.. Klo prasan dlm adik bradik dia mateen ni paling masuk air prangai .. penghibur.. “

” Matin ikut character daddy shuibsepahtu… masuk ayor matin nii.. Haduii kelakar laa matin ni.. Cub1t mont0t tu kang.. “

” Daddy ajar m4tin main golf.. Mammy Jue ajar main hockey ye.. dh ada gaya main hockey tu funny matin ni dh mcm daddy.. terhibur je.. “

” Matin ni suka noh melawak ger4m betul ada jr bnda akan buat org nak gelak.. “Haah laaaa” haha comel matin dengan lawaknya.. “

” Matin ni kan selalu kalau tgok dia punya vdeo mcm kelakar la ade je nak buat tah pape . bagus betul adik ni.. “

” Saya perati je matin ni banyak lawaknya banyak main.. Dia menurun daddy betul la.. Rasanya matin ni bakal mengikut jejak langkah ayah dia la shuibsepahtu kelakar habis.. “

” Menurun Pak shuib ni.. Ger4m aih mak jah nak babap.. Cheekynya laaa Matin.. Tak sempat nak tgok awan bentuk unta tu… nak tgok m0ntot matin g0yang inul.. “

Ad0i Matin ni tak pernah tak kelakar. Ada sahaja perkara yang menghiburkan yang dilakukan oleh Matin. Banyak akal ek Matin ni. Semoga Ariq Matin membesar menjadi anak yang berjaya serta hebat serta membanggakan daddy dan arw4h ibu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shuib Sepahtu

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..