Connect with us

Artis / Selebriti

” Marsha buat peranga1 haha, lawak lah.. ” – Netizen

Video Gelagat Marsha Milan Londoh Bermain Bersama Anak-Anak Kecil Di Rumah Buat Peminat Terhibur. Alahai Masuk Air Betul Lah Marsha Ni. Part Tert0nggeng Jat0h Tu Kelakar Betul !!

Sudah bertahun-tahun bekas pelajar Akademi Fantasia, Marsha Milan Londoh tinggal bersama keluarga mertuanya. Sifat Marsha yang ceria dan mudah bergaul mesra dengan ahli keluarga membuatkan dirinya tidak kekok dengan keadaan ini.

Jika sebelum ini Marsha banyak berkongsikan momentnya ketika bersama Hasnia, kali ini Marsha muatnaik pula video suasana ketika dirinya bermain bersama anak-anak kecil di rumah. Meninjau akaun Instagram Marsha, satu video telahpun dkongsikan untuk tatapan peminat.

Dengan kapsyen tertulis ‘ Kalau slow macam ni, tahun depan pun belum tentu sampai ‘ , gelagat Marsha ini membuatkan peminat turut sama terhibur. Melayani anak-anak kecil bermain kereta mainan, Marsha turut sama duduk di atas kereta tersebut.

Punya lah seronok kanak-kanak ini ketawa sehinggakan terjat0h dari kereta. Ada mak saudara sporting seperti Marsha memang gamat lah jadinya. Nampak gaya macam Marsha yang lebih excited bermain, haha.

Jom tonton video di bawah :

Sejak dimuatnaik di Instagram, posting ini telahpun merekodkan sebanyak hampir 10 ribu tanda suka daripada peminat. Antara komen-komen mereka :

” Pantang nampak toys ni haha. Comel sangat ni, this proff you slim and ringan Marsha haha. Kalau i naik terus tak bergerak haha.. “

” Astaga punya kiut haha. Comel sangat biar lambat asalkan selamat. Datang sudah guni guni dia haha.. “

” Comel lah Marsha, slow pun penumpang boleh tersemb4m ke lantai haha. Penyayang sangat Marsha ni. Saya doakan awak dapat zuriat sendiri nanti.. “

” Mak aih, mak sama naik dengan anak haha. Boleh perg1 jauh ni kalau ada tambang haha. Comel je layan naik kereta api.. “

” Yang ni lawak, comel sangatlah Marsha. Sampai terbal1k penumpang dibuatnya haha. Nak bawak yang paling berat tu haha.. “

” Comel je Marsha dengan anak saudara, gaya tu tetap vogue haha. Part yang jat0h tu pen4t ketawa tau. Slow pun boleh tert0nggeng haha.. “

” Marsha buat peranga1 haha, lawak lah. Muka selamba ngam sangat la dengan muzik dia tu. Hahaha part tert0nggeng tu lawak.. “

Hai lah Marsha, ada-ada sahaja gelagatnya yang mencuit hati. Seronoklah ada kawan-kawan bermain seperti ini, tentu kec0h dengan gelak ketawa anak-anak. Semoga Marsha gembira selalu dan bahagia bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Marsha Milan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT