“ Mantap boss, kecil-kecil main motor besar. Dah besar main Ysuku.. ” – Netizen

Zizan Razak Kongsi Gambar Thr0wback Menunggang Motosikal Ketika Usia Remaja Menarik Perhatian Netizen. Motor ZZR Dan Style Bikin Ramai Teruja. Wah, Sempoi Habislah Zizan !!

Siapa yang tidak kenal dengan Zizan Razak. Pemilik nama sebenarnya Mohammad Razizan Abdul Razak merupakan seorang pelawak, pelakon, pengacara dan juga penyanyi favourite di Malaysia. Malah, Zizan juga menceburi bidang perniagaan permotoran dan automatif dengan membuka bengkel, iaitu GGS Eurotech Sdn Bhd.

Terbaru, melalui perkongsian Zizan di Instagramnya, satu gambar telah dimuatnaik oleh Zizan yang memaparkan Zizan sedang menunggang sebuah motorsikal besar ketika zaman remajanya. Zizan kelihatan penuh bergaya dan berani menunggang motorsikal tersebut.

Zizan juga terkenal dengan personalitinya yang suka akan dunia permotoran. Hasil tinjauan di Instagram, kelihatan motor yang dinaiki Zizan merupakan sebuah motor Kawasaki ZZR berwarna putih. Untuk pengetahuan, Zizan juga pernah menyertai konvoi bersama rakan-rakannya sebagai satu hobi dan minat.

Kapsyen Zizan di akaun Instagramnya mendapat sambutan daripada peminat. Apa yang lebih menarik, Zizan dipuji penuh style dan bukan biasa-biasa. Nampaknya, jelas kelihatan Zizan sungguh meminati motor sejak zaman remaja dan mudanya lagi. Amboi, bukan kaleng-kaleng Zizan ni.

Ikuti perkongsian di bawah :

Bukan itu sahaja, foto yang dimuatnaik itu mendapat ratusan komen dan tanda suka daripada peminat. Rata-rata komen yang dit1nggalkan oleh peminat berunsur positif dan berjenaka. Antara komen-komen netizen:

“ Dah besar taktau nak main moto apa hahaha.. Main motor boat pulak.. ”

“ Motor pn ZZR.. Memang zizan razak mantap ar.. ”

“ Wahhh kecik-kecik sudah up ea hahaha.. Anak sapa ni comel sangat.. Motorola bang.. ”

“ Moto jee main boss.. Ride tu bilaa lagi boss zizan.. ”

“ Mantap boss.. Kecik2 main Moto besar dah besar main ysuku.. ”

“ Halu pulis kasi tangkap ini orang.. Orang kecik moto besar lesen tara ada.. ”

“ Motong gotah.. Rasa mcm pernah nampok muka ni kat gong pasir dulu2.. ”

“ Untung sngt.. Sy dulu2 main motorola je.. Hmm.. ”

Umumnya, ramai di kalangan remaja terutamanya lelaki sangat meminati motorsikal. Malah, ada juga yang mengumpul koleksi gambar-gambar motorsikal sebagai satu hobi dan mempunyai motorsikal idaman masing-masing. Kami di Berita Kopak mendoakan Zizan sentiasa sihat dan terus berjaya dalam apa jua yang dilakukan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG zizanrazak869

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..