” Makin besar, makin cantik macam mummy dia.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Anak Che Puan Sarimah Ibrahim, Tunku Sofia Najihah Yang Kini Berusia Hampir 2 Tahun. Wah Cantiknya Macam Mummy Dia !!

Nama pengacara bermulut petah, Che Puan Sarimah Ibrahim dikenali ramai. Sarimah yang berdar4h kacukan Melayu-Irish ini memiliki rupa paras yang jelita. Untuk makluman, Sarimah mendirikan rumahtangga bersama Tunku Nadzimuddin Tunku Mudzaffa atau lebih dikenali dengan nama Tengku Jamie.

Mahligai bahagia pasangan ini diserikan lagi dengan kelahiran puteri mereka yang dinamai sebagai Tunku Sofia Najihah. Meninjau akaun Instagram Sarimah, telah dikongsikan beberapa keping gambar terbaru Tunku Sofia.

Sarimah yang menulis di kapsyennnya memberitahu kesayangannya ini bakal berusia 2 tahun bulan hadapan. Cepat betul masa berjalan, rasanya seperti sepantas k1lat apatah lagi dengan w4bak C0v1d yang masih belum berakhir.

Seperti orang lain, Sarimah juga merasai kesan daripada pandem1k ini. Namun hikmah di sebaliknya, banyak masa dapat diluangkan bersama Tunku Sofia. Wajah pol0s Tunku Sofia ini juga dikatakan oleh peminat sudah nampak seperti wajah Sarimah. Bak kata pepatah, mana tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Wajah Tunku Sofia ini mendapat perhatian daripada peminat. Makin besar, makin berubah wajah si comel ini. Antara komen-komen peminat :

” So cantik Tunku Sofia ni. Makin besar, makin cantik macam mummy dia. Semoga Tunku Sofia Najihah menjadi anak solehah, insha Allah.. “

” She has grown to be such a lovely girl. Alhamdulillah comel sangat anak Saripah ni, cute dia buat ger4m kita tengok.. “

” Sekejap je masa berlalu, so comel Tunku Sofia. Dah jadi pretty girl, peneman setia mama ni. She so pretty liked her mom.. “

” So beautiful like ur mum dear babygirl. Dah besar dia ye dan makin cute muka tu. Besar nanti mesti jelitawan jadi pujaan ramai.. “

” Hai sofia, prettynya princess sorang ni. Kejap je dah besar, dengan mata bulat tu makin nampak c0py muka Sarimah sangat.. “

” Masya Allah comel dan manisnya muka princess ni. Makin besar makin cantik macam mamanya. So young and yet she knows how to carry herself.. “

” Dah nampak macam budak besar Tunku Sofia ni. Cantiknya macam mommy sangat, mata cantik mesti banyak mulut macam mommy ni.. “

Ramai peminat yang memuji wajah comel Tunku Sofia ni. Kecil kecil dah nampak cantik, semakin seiras dengan Sarimah. Apa pun, semoga tahun-tahun mendatang Tunku Sofia sentiasa membesar dengan sihat dan ceria selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG CP Sarimah Ibrahim 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..