Connect with us

Artis / Selebriti

” Mak-mak habis di sp0tcheck kan, sak1t perut gelak.. ” – Netizen

Video Kej0tan Sambutan Hari Lahir Sharifah Shahirah Oleh Anak-Anaknya Buat Ramai Terhibur. Part Hiasan Samp4h Sar4p Tu Memang Rare. Sebelum Sambutan Kena Dengar Mak Membebel Dulu. Lawak Lah, Haha !!

Meninjau ke akaun Instagram Sharifah Shahirah atau mesra dipanggil Shiera, perkongsian video sambutan hari lahirnya yang berlangsung semalam telah dikongsikan. Shiera telah menyambut ulangtahun kelahirannya yang ke 48 tahun.

Sambutan tersebut dirancang oleh anak-anaknya dan segala dekorasi majlis tersebut dilakukan oleh anak lelaki Shiera. Dari kejauhan sememangnya nampak menarik dekorasi yang disediakan tetapi Shiera telah melihat setiap sudut ruang yang dihias.

Tidak semena-mena Shiera mendapati terdapat plastik, straw dan juga getah turut diletak di meja hiasan. Hal ini membuatkan Shiera bertanya adakah itu sebahagian daripada dekorasi. Ad0i, nasiblah mak dah mula buat sp0tcheck.

Terdapat beberapa kek hari lahir Shiera di atas meja. Kesemuanya nampak cantik dan sedap belaka. Namun di satu sudut terdapat 3 biji brownies sahaja pada ruangan cupcake. Tidak mengapalah kan, anak bujang Shiera ni nampak berbakat juga membuat dekorasi hari lahir.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini turut dihuj4ni dengan ucapan dan doa buat Shiera. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Happy Birthday kakak kuuuu… sy doakan agar akak sentiasa terus sukses, diberikan kesihatan yg baik, dilimpahkan dgn rezeki yg baik, dipanjangkan umur, diberkati dunia akh1rat.. “

” Happy birthday beautiful, Semoga panjang umur & dimurahkan rezeki .. lawa decoration samp4h tu.. mak-mak habis di spotcheck kann.. “

” Tak bleh blahh, tiga ketul brownies, sak1t perut gelak.. mak paling rare, haha.. berbakat anak bujang kak rara ni.. “

” happy birthday kak shieraijoy semoga sihat selalu dipnjgkn usia dimurahkn rezeki serta sentiasa dlm rahmat serta kasih syg Allah swt.. “

” Selamat ulang tahun kelahiran buat shieraijoyΒ semoga dimurahkan rezeki Dan diberikan kesihatan yg baik serta sentiasa di dalam rahmatNya.. “

” Happy bday kak rara shieraijoy semoga sentiasa berada dlm kasih syg dan rahmat Allah swt Β bg petua maintain 18 kak.. “

” Wahhhh byk nyee cake, baru nak hantar cake , tak yah lahh kang gemuk aku belanja makan nanti kΒ happy birthday have a good one .. “

Kami di Berita Kopak turut mengucapkan selamat menyambut ulangtahun kelahiran buat Sharifah Shahirah. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yang berpanjangan. InsyaAllah, amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shiera Ijoy

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..Β 

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT