” Macam rupa Chacha Maembong pula, remaja sangat.. ” – Netizen

Gaya Rambut Baru Emma Maembong Raih Perhatian Peminat. Wah, Nampak Lain Sangat. Sekali Imbas Macam Wajah Chacha Maembong !!

Meninjau ke akaun Instagram Emma Maembong, p0sting terbaru Emma dengan gaya rambutnya yang berbeza telah meraih perhatian para peminat serta pengikut akaun Instagramnya. Nampak sangat berbeza penampilan Emma kali ini.

Emma tampil dengan gaya rambut pendek dan berwarna hitam dan ramai memuji penampilan Emma ini nampak muda remaja seperti anak d4ra. Ada juga yang tertanya adakah gaya rambut baru ini untuk drama terbaru lakonan Emma.

Jika diperhatikan sekali imbas, wajah Emma kali ini saling tidak tump4h seperti adiknya, Chacha Maembong. Maklumlah Emma jarang tampil dengan gaya rambut berwarna hitam dan selalunya dengan gaya rambut panjang.

Walau apa jua gaya rambut Emma, penampilan Emma tidak pernah tidak cantik. Orang kalau sudah cantik, apa jua yang digayakan tetap nampak menawan. Sampai Shariq Gabriel pun tak pandang tempat lain sebab mommy dia cantik, hehe.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Ramai yang suka dengan penampilan Emma sekarang. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Wow wow macho.. rambut baru cantik.. Adehh mcm rupa chacha maembong pulak.. Mestilah comel bila Shorthair .. “

” Dukung adik ke tu.. Ingatkn chacha. cuba minta ayah dia bota, suami saya dlu b0tak , anak saya trus tk nk dkt dia.. ahhaahah.. t4kutttt.. ” 

” Kenapa aku tgok sekali imbas macam salena gomez hahahaha.. Terpes0na…aku terpesona. gabriel nyanyi .. “

” Wow style rock.. smart nya rambut hitam.. seperti anak d4ra.. Remaja sangatt.. Skali imbas dh mcm fifyazmi pulak aku tengok.. “

” Pretty memang nampak lain .. emma ni style mcm mana pun cantikk.. Style untuk drama baru ke? Ingat chacha maembong.. “

” Dia kata awat rambut kita tak Sama kaler. is this barbie d0ll? Mak nyer comey na.. smpai ank pn suke tgk.. “

” Macam bud4k sekolah je muka.. nampak lain sangat.. Or is this my aunty Chacha.. Macam kakak n adik je.. cantik la emma.. “

Nampak comel kan gaya rambut Emma?. Apabila mendukung Shariq Gabriel nampak seperti seorang kakak mendukung seorang adik pula. Hmm, mesti ada drama lakonan terbaru dari Emma kan. Semoga Emma terus berjaya dalam karier seni.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Emma Maembong

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..