” Macam manalah hidup Almy ni, aku tengok pun sak1t perut gelak.. ” – Netizen

Video Gelagat Dato’ Fizz Fairuz Mengus1k Isterinya, Datin Almy Nadia Buat Ramai Terhibur. Ad0i Tak Berhenti Bunyi Gelak Almy Melihat Gelagat Si Suami !!

Dato’ Fizz Fairuz dan Datin Almy Nadia merupakan antara pasangan selebriti yang sering bergurau senda. Ada sahaja lawak mereka yang sering mencur1 perhatian ramai dan menghiburkan. Tambahan pula kedua-duanya gemar membuat lawak.

Meninjau ke akaun Instagram, perkongsian video Fizz yang sengaja mengus1k isterinya dengan membuat lawak telah meraih perhatian ramai. Almy pula sememangnya gemar merakamkan gelagat suaminya itu.

Video yang dikongsikan memaparkan gelagat Fizz memakai pelitup muka di mata. Hal ini membuatkan Almy tertawa kerana Fizz menggunakan pelitup muka tersebut untuk melelapkan matanya sehinggakan Fizz berada di dalam kereta.

Perkongsian video ini telah menerima lebih daripada 1 ribu tanda suka sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Di akhir video, Fizz dilihat menahan sak1t kerana jarinya terkep1t. Ad0i, memang ‘masuk air’ lah Fizz ni. Bikin ramaiu terhibur.

Jom tonton video di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk menonton video seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai yang terhibur melihat pasangan suami dan isteri ini. Antara komen-komen yang diberikan :

” Mcmanalah hidup almy dgn si fizz ni.. aku yg tgk pn sak1t perut gelak.. si almy ni lg fizz ari² depan mata.. boleh boc0r pund1 kenc1ng wooo dok gelak jea.. “

” Lawaklah, best2.. hahahaa suka tengok hampa berdua.. semoga bahagia hingga ke jannah.. buat betul laki dia ni.. “

” Mashaallah, Umi suka sgt lihat pasangan berdua ini.. Semoga berkekalan hingga ke Shurga Jannah.. AAMIIN.. “

” Aduhai.. haha tgk muka pom dah lawak. haha. lagilah bila dia wat muka. haha.. tak pernah tak kelakar wei.. “

” Comell jerrrr almynadiaofficial dan fizzfairuzofficial semoga sentiasa bahagia hingga ke jannah babe.. “

” Hahaha mukee tu almynadiaofficial, fizzfairuzofficial Klakar la.. teringt plak cite dia kt mat tudung tak bosan aku tngok cite tu.. “

” Ku gelak sbb sis gelak. Cute terlebih dah ni. Betul la bila kita diletakkan ditempat yg sepatutnya, bahagia tu datang sendiri. Salute.. “

Seronok melihat kebahagiaan pasangan ini yang penuh dengan gelak tawa. Gurau senda ini menambahkan lagi kebahagiaan tau. Semoga jodoh Fizz dan Almy berkekalan hingga ke jannah dan sentiasa bahagia bersama anak-anak yang comel.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Almy Nadia

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..